• Herobanner BG

MULIGHEDERNES BØRN

ONSDAG D. 30. AUGUST 2023 KL. 19:00

100 KR.

inkl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Onsdag d. 30. august 2023
Kl. 19:00 - 21:30

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Martin Frederiksen

"Danmarks sødeste kassedame m/k 2022"

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

VELGØRENHEDSSHOW TIL FORDEL FOR CAFA

MULIGHEDERNES BØRN

Oplev en vifte af dygtige kunsterne, som har taget en dag ud af kalenderen for kvit og frit at stå på scenen i Roskilde Kongres- & Idrætscenter. Martin Frederiksen, som nok er mest kendt som Danmarks Sødeste Kassedame i 2022, har samlet en stor flok etablerede og up-coming artister om at skabe en livsbekræftende og ikke mindst underholdende aften til fordel for CAFA (Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde).

Hele overskuddet går ubeskåret til at forbedre rammerne for de børn og unge, som er tilknyttet samværshuset i Borup. Ønskelisten til, hvordan pengene kan bruges, er lang og indeholder alt lige fra en trampolin til en Playstation5. Grunden til, at det er de fysiske rammer CAFA har valgt at fokusere på er, at erfaringen viser, at det betyder meget for de anbragte børn og unge, at de kan være sammen med deres forældre et sted, der er rart at være og, hvor der er noget at lave. CAFA er taknemmelige for, at Martin Frederiksen har tænkt på CAFA som modtager af aftenens overskud.
Martin Frederiksen har formået at samle et helt hold, som naturligvis alle stiller op uden at få betaling for det:

⭐ SIMON VÆVER er et af de helt store, og ikke mindst fremadstormende, håb på den danske Stand-Up scene, og det blev bekræftet da han i efteråret 2019 vandt DM i Stand-Up på Bremen Teater.

⭐ MIKKEL RASK vinder af DM i stand-up 2015.

⭐ THOMAS WIVEL var med helt fra starten og er kendt som ”The Godfather of Stand-up”.

⭐ DANIEL THOMSEN er tryllekunstner med mere en 20 års erfaring.

⭐ ELIAS BEN AFIA kombinerer på dygtigste vis stand-up og Freestyle Rap og vandt DM i Freestyle Rap i 2019.

⭐ YEPHA fik sit musikalske gennembrud tilbage i 2003 med duoen UFO Yepha. Nu fortsætter han solokarrieren med singlen ”Kom Med Mig”, der handler om at trodse angsten og springe ud i drømmene.

⭐ PHARFAR er kendt som Danmarks største reggae- og dancehallproducer, og har også opnået stor succes som soloartist bl.a. med hittet ”La’ mig rulle dig.

Hele aftenen bliver bundet sammen af værterne Martin Frederiksen og Patrick Vallys. Martin er initiativtager til hele arrangementet, og har også selv optrådt en del med stand-up. Patrick lavede i 2015 ”Udenfor pædagogisk rækkevidde” på TV2 Zulu, og har efterfølgende rejst land og rige rundt med sin første comedy tour.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I