• Herobanner BG

MULIGHEDERNES STEMMER

TORSDAG D. 29. AUGUST 2024, KL. 19:00- 21:30

125 KR.

Billetpris inkl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Torsdag den 29. august 2024
Kl. 19:00 - 21:30

Dørene åbner kl. 18:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Martin Frederiksen

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

AL OVERSKUDDET GÅR TIL CAFA (CENTER FOR AFKLARENDE OG FOREBYGGENDE SOCIALT ARBEJDE)

VELGØRENHEDSSHOW TIL FORDEL FOR UDSATTE BØRN OG UNGE OG DERES FAMILIER

Aftenen byder på flere forskellige kunstnere og stilarter – fra dejlig popmusik af en skøn singer-songwriter til rapmusik, stand up komik og trylleri samt Freestyle Rap. Hele aftenen bindes sammen af Patrick Vallys og Martin Frederiksen.

Oplev en vifte af dygtige kunsterne, som har taget en dag ud af kalenderen for kvit og frit at stå på scenen i Roskilde Kongres- & Idrætscenter. Martin Frederiksen, som nok er mest kendt som Danmarks Sødeste Kassedame i 2022, har samlet en stor flok etablerede og up-coming artister om at skabe en livsbekræftende og ikke mindst underholdende aften til fordel for CAFA (Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde).

Martin Frederiksen har formået at samle et helt hold, som naturligvis alle stiller op uden at få betaling for det:

⭐ Bo Evers ⭐ Per Vers ⭐ Dan Andersen ⭐ Anders Andresen ⭐ Carsten Eskelund ⭐ Louise Brink ⭐ Pede B

Hele aftenen bliver bundet sammen af værterne Martin Frederiksen og Patrick Vallys. Martin er initiativtager til hele arrangementet, og har også selv optrådt en del med stand-up. Patrick lavede i 2015 ”Udenfor pædagogisk rækkevidde” på TV2 Zulu, og har efterfølgende rejst land og rige rundt med sin første comedy tour.

Martin har selv har haft stor glæde af CAFA’s arbejde, da han voksede op i flere forskellige plejefamilier.

Martin har set, hvor stor betydning det har haft for udsatte børn og deres familier med hans initiativ til en donation til CAFA ved sidste års indsamling. Sidste år blev der samlet over kr. 30.000, - ind.

Han er blevet opfordret af publikum til at gentage initiativet, og derfor har han sammen med sidste års vært Patrick Vallys sammensat et nyt, sjovt, bevægende og underholdende show.

Hele overskuddet går ubeskåret til at forbedre rammerne for de børn og unge, som er tilknyttet samværslokalerne i Roskilde. Ønskelisten til, hvordan pengene kan bruges, er lang og indeholder alt lige fra gyngestativ, sandkasse, sansehave, særlige redskaber til familiebehandling, nyere legetøj og spil. Grunden til, at det er de fysiske rammer CAFA har valgt at fokusere på er, at erfaringen viser, at det betyder meget for de udsatte børn og unge, at de kan være sammen med deres forældre et sted, der er rart at være, og hvor der er noget at lave. CAFA er rørte over, at Martin endnu en gang har tænkt på CAFA som modtager af aftenens overskud.

AFTENENS PROGRAM

Aftenen byder på flere forskellige kunstnere og stilarter – fra dejlig popmusik af en skøn singer-songwriter til rapmusik, stand up komik og trylleri samt Freestyle Rap. Hele aftenen bindes sammen af Patrick Vallys og Martin Frederiksen. Martin er initiativtager til hele arrangementet, og har også selv optrådt en del med stand-up. Patrick lavede i 2015 ”Udenfor pædagogisk rækkevidde” på TV2 Zulu, og har efterfølgende rejst land og rige rundt med sin første comedy tour.

  • Bo Evers

  • Per Vers

  • Dan Andersen

  • Anders Andresen

  • Carsten Eskelund

  • Louise Brink

  • Pede B

Køb billet

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 parkeringspladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning. Ved større arrangementer kan der opleves øget efterspørgsel på parkering.


Vi opfordrer derfor til tidlig ankomst og samkørsel for at lette parkeringspresset. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også en praktisk måde at sikre, at alle kommer frem til tiden.


Afsætning af passagerer: Skal du sætte passagerer af, anbefaler vi at det sker længere nede ad Møllehusvej for at lette trafikflowet og sikre en smidig ankomst for alle gæster.


Offentlig transport: Overvej bus, tog, eller cyklen som alternativer til bilen for en nemmere og mere miljøvenlig rejse.


Flere parkeringsmuligheder: Find ekstra parkering i Roskilde bymidte. Se detaljer i Roskilde Kommunes parkeringsoversigt.


Ved at følge disse råd kan du bidrage til en mere behagelig og mindre stressende oplevelse for dig selv og andre gæster ved store arrangementer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Vi ser frem til at byde dig velkommen og ønsker dig en fantastisk oplevelse i vores hus.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I