• Herobanner BG

PULSSKOLEN I ROSKILDE 2023

MANDAG D. 24 TIL FREDAG D. 28. JULI 2023

1495 KR.

+ 21,20 kr. gebyr. 

Køb billet

Tid

Mandag d. 24. - fredag d. 28. juli 2023
Kl. 08:00 - 16:00

(Fredag til kl. 14:00)

Sted

Himmelev Hallen
Herregårdsvej 42
4000 Roskilde

Arrangør

Pulsskolen/Pulsevent

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

PULSSKOLEN FOR 1 TIL 9 KLASSE I HIMMELEV HALLEN

Pulsskolen er for alle børn der kan lide at bevæge sig. Om man har prøvet idrætsgrenene før eller ej, det har ingen betydning for her kan alle være med. Det er netop det, der gør denne sommerferieoplevelse unik. Kernen er legen og glæden ved idræt, når man deltager i Pulsskolen.

ET TRYGT MILJØ

Når man deltager i Pulsskolen skal det være en god og tryg oplevelse. Derfor tilknyttes du og dit hold bl.a. 3 specifikke instruktører, som vil følge jer hele ugen. Desuden har alle instruktører og ansvarlige altid frie hænder til at hjælpe, hvis der bliver brug for det i løbet af ugen.

UNIKKE VENSKABER

Du vil komme på hold med børn og unge der er i samme alder som dig selv og uanset om du kender nogen eller ikke kender nogen på forhånd, bliver der skabt et særligt Pulsskolefællesskab i løbet af ingen tid.

BLIV INSPIRERET

Idéen med Pulsskolen er blandt andet at inspirere til et sjovt og aktivt liv med idrætten. Derfor vil du komme til at prøve et væld af sjove aktiviteter og sportsgrene. På den må kan du finde din idrætsglæde og forhåbentlig vil du opdage at al idræt kan være sjovt.

 

9 FORSKELLIGE SPORTSGRENE

På Pulsskolen Roskilde får du mulighed for at prøve alverdens forskellige sjove sportsgrene. Instruktører udvælger et sjovt og varieret udvalg af kendte og ukendte sportsgrene. Pulsskolens vision er at vise, at alle sportsgrene kan være sjove.

Det handler om at få præsenteret sportsgrenene på den rigtige måde. Derfor vælger du ikke hvilke sportsgrene du skal prøve, men i stedet sammensætter instruktørerne en spændende og legende pakke, der består af 9 sportsgrene.

Sportsgrene kunne fx være: Frisbee, flag football, håndbold, fodbold, dans, gymnastik, battle, orienteringsløb, fembold, cricket, softball, floorball, crossnet, kinball, karate, rope skipping etc.

En af grundene til, at Pulsskolen sammensætter pakken til dig er, at det er svært at vide, hvorvidt en sportsgren er sjov, hvis man ikke har prøvet den før. I så fald vælger man typisk den kendte. Pulsskolen vil derimod gerne hjælpe dig med at finde netop den sportsgren, som du brænder allermest for.

PROGRAM

Programmet for Pulsskolen byder på flere forskellige sportsgrene, hvor den gode oplevelse er i fokus:

  • kl. 8.00 | Hallen er åben og under opsyn

  • kl. 9.00 | Velkomst & opvarmning

  • kl. 9.15 | Aktiviteter

  • kl. 15.00 | Slut for i dag. Hallen åben og under opsyn

  • kl.16.00 | Senest afhentning

Pulsskolen 1 708 X 872 Px Pulsskolen 1 1348 X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I