• Herobanner BG

HJEMMEVÆRNETS NYTÅRSKONCERT 2023

LØRDAG D. 7. JANUAR 2023, KL. 14:00 - 16:00

Siddende koncert i Hal D

GRATIS

Unummererede pladser

Bestil billet

Tid

Lørdag d. 7. januar 2023
Kl. 14:00-16:00

(Dørene åbner kl. 13:00)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Hærhjemmeværnsdistrikt Midt og Vestsjælland
Hjemmeværnets Musik og Tambourkorps Roskilde

DEL EVENT MED DINE VENNER

KONCERT MED HJEMMEVÆRNETS MUSIKKORPS OG JENS JACOB TYCHSEN

Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde og solist Jens Jacob Tychsen indtager Hal D i Roskilde Kongres- og Idrætscenter: lørdag d. 7. januar kl. 14 med et brag af en nytårskoncert – Jens Jacob Tychsen har stor erfaring fra TV, og er kendt fra blandt andet Forbrydelsen, Borgen og Rejseholdet. Samtidig er han naturligvis både kendt og elsket for sin rolle som Hr. Weyse i den folkekære serie Badehotellet – så glæd jer til en sjov og underholdende eftermiddag – det hele styres taktfast af Musikkorpsets daglige dirigent Henrik Næser.

Koncerten byder på en pallette af dejlig musik lige fra Marcher, Ouverture, populære numre og fællessange.

Til koncerterne har mange store danske kunstnere underholdt sammen med orkesteret såsom: Flemming Enevold, Søs Fenger, Kirsten Siggaard, Stig Rossen, Dario Campeotto, Jesper Lundgaard, Bobo Moreno og De tre kongelige sopraner. Senest blev koncerten 2021 afviklet med Thomas Eje som solist, hvilket trak fulde huse.

Musikkorpset er et Brass Band og består af ca. 50 medlemmer. Musik- og Tambourkorpset afvikler ca. 25 koncertarrangementer i løbet af året, fortrinsvis i Distrikt Midt- og Vestsjælland.

Musik- og Tambourkorpset er en aktiv del af synliggørelsen af Hjemmeværnet og dets virke. Musik- og Tambourkorpset har deltaget i talrige arrangementer i udlandet, bl.a. ved øvelsen Baltic Spirit 2008 i Litauen, hvor Musik- og Tambourkorpset bl.a. spillede ved HKH Prins Joakims ankomst. I 2013 deltog Musik- og Tambourkorpset ved folkemødet på Bornholm.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I