• Herobanner BG

UNICYKELDAG MED ROSKILDE GYMNASTIK

LØRDAG D. 18. NOVEMBER FRA KL. 12:00

Drop-in arrangement

GRATIS

Alle er velkomne og der er låne-cykler til rådighed!

Tid

Lørdag d. 18. november 2023
Kl. 12.00 til 18.00

(Kom når det passer dig, og bliv, så længe din nysgerrighed og entusiasme varer ved.)

Sted

Hal B
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Gymnastikforening

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

ROSKILDE GYMNASTIKFORENING AFHOLDER ENDNU EN GANG:

RG UNICYKELDAG

Roskilde Gymnastikforening inviterer til en lørdag dedikeret til unicykling. Uanset om du er nybegynder eller erfaren unicyklist, så er der noget for enhver smag.

RG Unicykeldag er et drop-in arrangement, hvor du frit kan ankomme, når det passer dig, og blive, så længe din nysgerrighed og entusiasme varer ved.

Gymnastikforeningens erfarne instruktører vil stå klar til at hjælpe, vejlede og dele ud af deres ekspertise, så du får den bedst mulige oplevelse på et hjul. Der vil sideløbende med det fastlagte program være mulighed for frit at træne og øve sig under instruktørernes kyndige vejledning.

Det koster ikke noget at deltage, og hvis du ikke selv ejer en unicykel, har vi låne-cykler til rådighed for interesserede.

KOM OG OPLEV UNICYKLINGENS MAGI:

Vi inviterer alle til at deltage i RG Unicykeldag og opleve magien ved at kunne balancere på et hjul. Uanset om du ønsker at prøve det for første gang, forbedre dine færdigheder eller bare nyde showet, er der noget for alle. Så tag dine venner og familie med, og kom og deltag i en dag fyldt med sjov, læring og fællesskab.

DAGENS HØJDEPUNKTER:

  • Kl. 12.00-12.30: Start dagen med en velkomst og fælles opvarmning. En perfekt måde at blive klar på!
  • Kl. 12.30-15.00: Dyk ned i forskellige workshops, hvor du kan lære nye tricks, deltage i spændende lege og møde andre unicykel-entusiaster.
  • KL. 15.00-16.00: Fælles show, der viser unicyklings mangfoldighed.
  • Kl. 16.00-17.30: Prøv kræfter med Unicykelhockey – en sjov og anderledes sportsgren. Efter en intens kamp, kan du nyde lidt hygge med de andre deltagere.
  • Kl. 17.30-18.00: Dagen afrundes med en hyggelig fælles afslutning, hvor vi siger tak for endnu en dag fyldt med unicyklingens glæder.

Vi glæder os til at dele vores passion for unicykling med dig!

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I