• Herobanner BG

ROSKILDE HÅNDBOLDS KVINDER - HOLSTEBRO HÅNDBOLD

LØRDAG 20. APRIL 2024, KL. 14:00 - 15:30

50 KR.

Online inkl. gebyr

 

70 KR.

Ved køb i døren

(Børn under 15 år kr. 0,- )

Køb billet Se stillingen

Tid

Lørdag d. 20. april 2024
Kl. 14:00 - 15:30

(Dørene åbner kl. 13:00)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Kampinfo

Roskilde Håndbold
Kvinder oprykning
Sæson 2023/24

DEL EVENT MED DINE VENNER

HÅNDBOLD OPRYKNINGSKAMP: ROSKILDES KVINDER MØDER HOLSTEBRO HÅNDBOLD

Så er det igen tid til både god og flot håndbold i weekenden 🤾🏻‍♂️ De seje kvinder fra Roskilde Håndbold tager imod Holstebro Håndbold på hjemmebane lørdag den 20. april kl. 14.00.

Weekendens opgør byder uden tvivl på gode muligheder for at se noget klasse håndbold da det gælder oprykning til den bedste liga i Danmark 💪🏽 🔥🔥 Og vi satser selvfølgelig på, at vores lokale håndboldtalenter kan hente to point hjem til kontoen og gøre det nemmere at sikre oprykningen. Roskilde Håndbold og Roskilde Kongres- og Idrætscenter åbner op for en forhåbentlig både spændende og underholdende sportsoplevelse i vores store hal D, så sæt allerede nu x i kalenderen. Alle byens håndboldfans er inviterede!

KOM OG STØT ROSKILDES BEDSTE HOLD TIL SEJR!

Roskilde kvinder på hjemmebane skal selvfølgelig opleve masser af opbakning fra byens mange håndboldfans! Vores tribuner er derfor kørt helt frem, så der er plads til så mange af jer som muligt. Tag gerne både familie, venner og naboen under armen, kom ned i hallen og hjælp hjemmeholdet til sejr.

Vi tør godt love at det bliver en af de rigtig spændende håndboldkampe. Du kan stadig nå at sikre dig billetter til kampen. Kom og støt op om Roskilde Håndbolds Kvinder i oprykningskampen, så de kan sikre sig en fuldt fortjent sejr i denne kamp. Billetter til kampen kan købes for kr. 50,- online og kr. 70 ved køb i døren.

Kom i god tid - hallen åbnes 1 time før kampstart.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I