• Herobanner BG

SJOV & LEG I VINTERFERIEN

TIRSDAG D. 20. FEBRUAR 2024, KL. 09:00 - 12:00 & KL. 13:00 - 16:00

3 timer i legeland

100 KR.

Børn inkl. gebyr

50 KR.

Voksne inkl. gebyr

Køb billet kl. 09 Køb billet kl.13

Tid

Tirsdag den 20. februar, kl. 09:00
Tirsdag den 20. februar, kl. 13:00

Dørene åbner 15 min. før

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Go To Events
Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER OG GO TO EVENTS PRÆSENTERER:

SJOV & LEG FOR BYENS BØRN I VINTERFERIEN

Velkommen til en vinterferie fyldt med sjov og leg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter! I samarbejde med Go To Events tager vi glæden fra sidste års event til nye højder med endnu flere aktiviteter og oplevelser for hele familien.

I vores hyggeligste sal omdanner vi rummet til et paradis for de legesyge. Med et væld af hoppeborge og -puder, samt en masse andre børnevenlige aktiviteter, er der garanti for underholdning og glæde. Anbefalet alder for dette legeland er 2-10 år.

VINTERFERIE I COSTA DEL ROSKILDE

Glem alt om sydens sol og skiløjperne. I vinterferien er det i Roskilde, magien sker. Uanset vejret står vi klar til at redde familiehyggen med vores ultimative hoppe-legeland I samarbejde med Go To Events har vi skabt et eventyrligt univers i vores sal A, hvor børn og barnlige sjæle kan udfolde sig.

AKTIVITETER FOR ALLE

Med over 25 forskellige aktiviteter, herunder hoppeborge, fodbolddart, hestevæddeløb og meget mere, er der noget for enhver smag. Nyd også vores nye tilføjelser som lasergames, minigolf og et særligt område for de allermindste:

  • Loungeområde: Aktiviteter for både voksne og børn med shuffleboards, corn-holes og minigolfbaner
  • Lasergames-område: Vi har i år dedikeret et lukket område udelukkende til lasergames hvor det vil være muligt at kæmpe i hold 5V5.
  • Mini Eventpark: I år tilbyder vi som noget nyt også et område der er dedikeret til børn mellem 0-5 år. Her vil det være muligt at lege med store byggeklodser og hoppe på diverse puder – uden at blive forstyrret af de store børn.

HYGGE OG GODTER

I løbet af dagen kan I nyde lækre snacks som popcorn, slush-ice og kolde drikke. Husk, det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer.

KOM OG VÆR MED!

Sjov i Vinterferien 2024 løber af stablen over to dage med masser af tid til leg og sjov. Billetter er tilgængelige online, men skynd jer – de er begrænsede!

Vælg et af følgende fire tidsrum til masser af sjov og leg for dig og dine børn i vinterferien:

  • Mandag d. 19. februar: kl. 9.00 til 12.00 eller kl. 13.00 til 16.00
  • Tirsdag d. 20. februar: kl. 9.00 til 12.00 eller kl. 13.00 til 16.00

PRISER:

  • 0-2 år: Gratis
  • Børn: 100 DKK
  • Voksne: 50 DKK

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Sjov i Vinterferien 2024 – en uforglemmelig oplevelse for hele familien!

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I