• Herobanner BG

BALDONI’S JULECIRKUS 2023

SØNDAG D. 26. NOVEMBER 2023, KL. 15:00

220 KR.

Voksne inkl. moms + 10 kr. gebyr

180 KR.

Børn 2 til 15 år inkl. moms + 10 kr. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Søndag den 26. november 2023
Kl. 15:00 - 17:00

Dørene åbner kl. 14:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Cirkus Baldoni

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

BALDONI´S JULECIRKUS - EN FESTLIG JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

Julen nærmer sig, og med den følger en af sæsonens mest magiske oplevelser, Baldoni's Julecirkus. I år har Roskilde´s borgere og besøgende igen mulighed for at opleve den festlige begivenhed søndag den 26. november kl. 15. i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Baldoni's Julecirkus er altid med nyt indhold og er mere end bare en forestilling; det er en samling af julens charme og cirkussets fortryllelse. Fra det øjeblik man træder ind, mødes man af duften af frisk popcorn, gløgg og æbleskiver og synet af manegen, smukt dekoreret til jul. Publikum vil blive budt velkommen af de legesyge drillenisser, og spændingen stiger, når man overvejer, om julemanden mon gør sin entré i år.

Men ikke alt er traditionelt ved dette års julecirkus. Den talende julegris, Anton Antonius, har nemlig taget en uventet beslutning. Efter at have været nomineret som årets flæskesteg, har han besluttet at aflyse julemenuen og er nu fortaler for en vegetarisk jul. I år er også en ny figur med, det er selveste Pjerrot der er trukket i sit specielle julekostume, dette, samt en række talentfulde artister, sikrer en unik og uforglemmelig oplevelse.

Forestillingen byder på to timer med magi, inklusiv en pause, hvor du og din familie kan samles og dele julestemningen og for dem der har lyst til det, kan man få taget et billede med Julemanden og Nisseline.

Gå ikke glip af denne forrygende juleoplevelse for hele familien. Er Baldoni’s Julecirkus ikke allerede blevet en del af jeres juletradition, så er det heldigvis ikke for sent.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I