• Herobanner BG
  • Herobanner BG

BALDONI’S JULECIRKUS 2022

SØNDAG D. 20. NOVEMBER 2022, KL. 15:00

250 KR.

Voksne inkl. moms + 10 kr. gebyr

200 KR.

Børn 2 til 15 år inkl. moms + 10 kr. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Søndag den 20. november 2022
Kl. 15:00 - 17:00

Dørene åbner kl. 14:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Cirkus Baldoni ApS

DEL MED DINE VENNER

BALDONI´S JULECIRKUS - EN FESTLIG JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

Førend vi aner det så er julen atter for døren. I år kommer Baldoni´s Julecirkus igen til Roskilde Kongres- og Idrætscenter med en festlig juleoplevelse for hele familien. Det bliver søndag den 20. november kl. 15.

Baldoni´s julecirkus emmer af jul men også cirkus. Man mødes med duften af popcorn og manegen er flot pyntet op til jul, drillenisserne tager imod publikum og mon julemanden kommer i år til julecirkus, det gør han nok. Den talende julegris Anton Antonius har aflyst julemenuen og stemmer for vegetarisk jul efter at han er udpeget til at blive årets flæskesteg. Der kommer som altid superdygtige artister i manegen.

Så alt i alt en forrygende eftermiddag for hele familien. Forestillingen varer 2 timer inkl. pause.

Det er julecirkus med 100% glædesgaranti. Træk derfor et par timer ud af kalenderen, tag familie og venner i favnen og nyd en ægte juleforestilling.

Er Baldoni’s Julecirkus ikke allerede blevet en del af jeres juletradition, så er det heldigvis ikke for sent.

KUN ÉN FORESTILLING I ROSKILDE

Billetsalget er allerede startet og med kun en forestilling i Roskilde vil der uden tvivl blive rift om billetterne. Du kan sikre dig billetter her på siden eller ved indgangen fra 1/2 time før forestillingerne, hvis der er flere tilbage.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I