• Herobanner BG

CHARLOTTE OG CHRISTINA BØVING - TIL DØDEN OS SKILLER

TORSDAG D. 9. MARTS 2023, KL. 19:00

289 - 339 KR.

+ gebyr 30 kr.

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Torsdag d. 9. marts 2023
Kl. 19:00 til 21.00

(Dørene åbner kl. 18:15)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Tikko

DEL MED DINE VENNER

TIL DØDEN OS SKILLER - FOREDRAG MED CHARLOTTE OG CHRISTINA BØVING

Oplev TV-lægen Charlotte Bøving og partneren Christina Bøving i et helt nyt foredrag, som tager fat på den helt store snak om liv og død – og kærligheden. Om den værdige død og om at finde de rette ord for et af de største tabuer i vores moderne liv.

Håber vi ses til en rørende og inspirerende aften i selskab med to kvinder, som elsker hinanden, ønsker at aftabuisere døden og har valgt at leve hver evigt eneste dag, selvom alting har en ende.

KUNSTEN AT LEVE - IKKE KUN OVERLEVE

De to kvinder har som læge og fødselshjælper både professionelt, men også privat livets store spørgsmål helt inde på livet. Charlotte lever med en kronisk sygdom, som sætter alting i perspektiv, og Christina forholder sig hver dag til at leve med en kræftramt partner. Hun sagde JA til kærligheden og dermed også til Charlottes alvorlige diagnose.

Du får på denne aften nye perspektiver på ”livet i døden” og ”døden i livet”, hvor der skal være plads til både smil, grin og ikke mindst at hylde livet! Men hvordan får vi plads til smil og grin trods dødelig alvor? Og må man det? Og hvordan kan der skabes grobund for at leve - og ikke kun overleve, når alvorlig sygdom og død kommer tæt på.

FIK DU SAGT DET, DU VILLE…?

Døden kan være år eller bare et sekund væk… Så vi skal tage stilling længe inden det uundgåelige nærmer sig. Men at turde at se frygt, alvorlige diagnoser eller døden i øjnene kræver mod og overskud. Ikke mindst i forhold til den svære samtale om liv og død - privat som fagligt. Aftenen sætter derfor også fokus på det optimale samspil mellem patient, pårørende, patientorganisationer og sundhedsfagligt personale. Døden er blevet et tabu – det vil de to kvinder lave om på!

CHARLOTTE OG CHRISTINA

Charlotte Bøving er læge og også kendt som tv-læge i DR-programmet Lægen flytter ind samt som vært i programmet Jagten på Stilheden. Christina Bøving er fødselshjælper og coach – og forholder sig ved hver fødsel til samspillet mellem liv og død – og hvor alt kan gå godt, men hvor alt omvendt også kan gå galt…

Foredraget er baseret Charlotte Bøving og Christina Bøvings kommende fælles bog med titlen Til døden os skiller - kunsten at leve og ikke kun overleve.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I