• Herobanner BG

CPH OPEN 2024 - FINALE

  • PARKERING

LØRDAG D. 13. APRIL 2024, KL. 10:00

BILLETTER KAN OGSÅ KØBES I DØREN

190 KR. 

Entré SHOW eller HIP HOP ekskl. gebyr

145 KR.

Entré børn 4-10 år / pensionist ekskl. gebyr

260 KR. 

Entré HELDAG ekskl. gebyr

(Billet konverteres til armbånd, som skal vises i døren)

Køb billet SHOW Køb billet HIP HOP

Tid

Lørdag den 13. april 2024
kl. 10:00 til 21:00

SHOW: kl. 10:00 til 14:00
HIP HOP: kl. 14:00 til 21:00

(Dørene åbner kl. 09:00)

Sted

Sal A 
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

CPH Open

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

KOM MED TIL FINALEN I DANMARKS NYE DANSEKONKURRENCE CPH-OPEN!

Efter to succesfulde ranglister fyldt med dygtige dansere og høj energi, er vi mere end klar til at afholde den store finalen i Cph-Open d. 13. april hos Roskilde Kongrescenter. Til finalen er der hentet dygtige udenlandske dommer hjem. Dommere der selv er aktive med titler bag sig , der rejser verden rundt og ser det bedste af det bedste.

Dommerne er med til at kåre vinderne i de 4 kategorier: børn, junior, voksen og Grandmaster, i de to stilarter: Hip Hip og Showdance. Til alle vinderne vil der være pengepræmier og den samlede præmiesum er på knap 75.000 kr! 

KØB HELDAGSBILLET TIL BÅDE SHOW OG HIP HOP (kl. 10:00 til 21:00)

OM CPH OPEN

Cph Open er bygget på et fælles mål, om at skabe en livlig og stemningsfyldt konkurrence for Hip Hop- og Showdance genren i Danmark. Til Cph-Open kan man konkurrere i Hip Hop & Showdance i større og mindre Teams bestående af 5-30 dansere. eller Solo. Dette er en turnering hvor ALLE kan deltage, uanset om man er en danseskole, efterskole, højskole, forening, ungdomsklub eller dansegruppe, der er ingen begrænsninger!

Når vinderne inden for de forskellige kategorier skal findes, afgøres det i en Masterbattle. Når placeringerne i mesterrækken er offentliggjort altså nr. x... nr. 5, nr. 4 og nr. 3 - står der 2 hold tilbage. Her viskes tavlen ren... og begge hold får nu mulighed for at vise deres dans en sidste gang (med det samme).

Når begge hold derefter har danset, kåres vinderen af Cph-Open ved at dommerne viser deres nummer 1 ved at pege. Dermed øger vi spændingen til det sidste. Vi glæder os utrolig meget til at afholde finalen og vi lover at det bliver en fantastisk dag fyldt med spænding, højt humør og en masse dygtige dansere!

 

OBS: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter finder du 750 parkeringspladser - herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringspladser er GRATIS og uden tidsbegrænsning.


De mange events og oplevelser i vores hus kan dog være utrolig populære, og en stor del af vores gæster ankommer i bil. Indimellem kan det derfor være svært at finde en ledig parkeringsplads hos os. Vi anbefaler, at I kører flere sammen, og kom også gerne i god tid, så du har mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.


Tjek eventuelt kommunens parkeringsinfo, hvor du kan se andre parkeringsmuligheder i området.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I