• Herobanner BG
  • Herobanner BG

DGI VERDENSHOLDET

D. 21. & 22. MAJ 2022, KL. 15:00-17:00

190 - 339 KR.

Standard + gebyr 10 kr.

150 - 255 KR.

Børn u/12 år + gebyr 10 kr.

(Nummererede siddepladser)

Køb billet til lørdag Køb billet til søndag

Tid

Lørdag d. 21. maj 2022
Søndag d. 22. maj 2022
Kl. 15:00 til 17:00

(Dørene åbner kl. 14:00 begge dage)

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

DGI Verdensholdet

DEL MED DINE VENNER

DGI VERDENSHOLDET PRÆSENTERER QUA PÅ DK-TOUR 2022

Glæd dig til at se DGI Verdensholdet i Roskilde Kongres- og Idrætscenter når Danmarks dygtigste gymnaster går på gulvet med en spirende version af QUA. Oplev høj intensitet, fantastiske spring og unikke rytmiske koreografier.

Med spændende remedier, håndredskaber og fantastiske koreografier indtager Danmarks dygtigste gymnaster gulvet med showet QUA. Du kommer til at opleve høj intensitet, rytmisk gymnastik, dans, spring og ikke mindst præcision. Det bliver et show i absolut verdensklasse.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har. Vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os.

Til og med 0-2 år er gratis, hvis barnet sidder på skødet.

Kørestolspladser sælges gennem Ticketmasters Servicecenter på 38481633.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Show 2 Mobile Tile 708 X 872 Px FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I