• Herobanner BG

FLYING SUPERKIDS 2024

  • PARKERING

LØRDAG DEN 16. NOVEMBER 2024, KL. 16.00

Billetsalget starter onsdag den 5. juni

210-465 KR.

+ billetgebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Lørdag d. 16. november 2024
kl. 16:00 -20:00

(Dørene åbner kl. 15:00)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren

Arrangør

Flying Superkids

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

HØJTFLYVENDE SPRING, SMITTENDE LIVSGLÆDE OG HÆSBLÆSENDE UNDERHOLDNING!

Glæd jer til at opleve Flying Superkids helt nye 2024 forestilling i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 😍

Flying SuperKids er et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.

Den to timers lange forestilling indeholder alt fra hulahopringe til breakdance, vilde balanceevner til trippelsaltoer 💪

Flying Superkids består af cirka 55 børn og unge i alderen 7-21 år, der skiftes til at stå på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer ⭐

EN OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN ❤️

Flying SuperKids er kanon underholdning for ALLE i familien. Ikke kun børnene men også for mor, far, bedstemor og bedstefar 😃

Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner Roskilde Kongres- og Idrætscenter til den optimale ”showarena” for forestillingen.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I