• Herobanner BG
  • Herobanner BG

HÅNDBOLDSKOLE FOR BØRN OG UNGE I ROSKILDE

3-4 DAGE I JUNI 2022

VÆLG MELLEM DAGSKOLE ELLER CAMP

750 KR.

4 dage uden overnatning – årgang 2008 til 2014

995 KR.

3 dage med to overnatninger – årgang 2005 til 2008

(Tilmelding Lisbeth Klarskov tlf. 3028 8801)

Tilmelding håndboldskole Tilmelding håndboldcamp

Tid

Uden overnatning: lørdag den 25. juni til tirsdag den 28. juni 2022

Med overnatning: søndag den 26. juni til tirsdag den 28. juni 2022

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Håndbold

DEL MED DINE VENNER

ROSKILDE HÅNDBOLD PRÆSENTERER:

HÅNDBOLDSKOLE OG -CAMP FOR 6 TIL 16-ÅRIGE

Roskilde Håndbold slår dørene op for årets håndboldskole og -camp i slutningen af juni. I løbet af de første fire dage af skolernes sommerferie omdannes Roskilde Kongres- og Idrætscenter til én stor legeplads for håndboldinteresserede børn og unge.

Giv dit barn en forrygende oplevelse med masser af motion og kammeratskab kombineret med en bunke driblinger, finter, jonglering og småboldspil. Alle interesserede piger og drenge i alderen 6 til 16 år er velkomne!

Roskilde Håndbold sørger for nogle fantastiske dage med sjove, seje og (lidt) svære tricks og finter med håndbolden - og selvfølgelig masser af nye venner.

Årets håndboldskole har altid plads til dem, der gerne vil lære lidt mere om håndbold og få det helt ind under huden.

Der er dog et begrænset antal pladser på både håndboldskole og -camp, så skynd jer at melde poden til.

Sidste år samledes tæt på 200 børn og unge til håndboldsskole eller -camp i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. I år satser Roskilde Håndbold på at blive endnu flere og garanterer samtidig, at du får et både sundt og smilende barn med hjem bagefter.

Vi glæder os til at spille håndbold med dit barn!

DELTAGERPAKKE

Hver deltager får et sæt træningstøj (shorts er ikke inkl. i den lille håndboldskole), bold og en drikkedunk som er inkluderet i deltagergebyret.

  • T-shirts (langærmet til målmænd)
  • Shorts (lange bukser til målmænd)
  • Bold
  • Drikkedunk

HVAD ER EN HÅNDBOLDSKOLE?

SAMMEN. STÆRKERE. BEDRE.

DHF Håndboldskoler handler om sammenhold og fællesskab. Det er en mulighed for at blive bedre og stærkere sammen. Ikke kun til håndbold, men i høj grad også til at styrke sociale relationer og kompetencer.
Målet med DHF Håndboldskoler er at give børn og unge en god oplevelse med motion og fællesskab, så børnene bliver stærkere til livet og bedre til håndbold.

Haandboldsskole I Roskilde 1348 X 1440 Px Haandboldsskole I Roskilde 1348 X 1440 Px


HÅNDBOLDSKOLE ELLER HÅNDBOLDCAMP

Roskilde Håndbold tilbyder to forskellige typer håndboldskole. Håndboldskolen for årgang 2008 til og med 2014 er fire dage uden overnatning, mens camp er tre dage med to overnatninger for årgang 2005 til og med 2008.

Roskilde Håndbold glæder sig til at tage imod en masse børn og unge til nogle fede dage med håndbold og kammeratskab i fokus. Læs mere og tilmeld dig herunder:

Mere om håndboldskole Mere om håndboldcamp

PROGRAM

Programmet for håndboldskolen er overvejende håndbold træning, krydret med sociale og legende aktiviteter. Den gode håndboldoplevelse er i fokus og træningen tager udgangspunkt i DHF’s aldersrelateret træning.

I år er hele håndboldskolen i Tour de France-tegn og hver dag gennemfører vi en etape, hvor deltagerne på håndboldskolen kæmper mod hinanden holdvis. Et hold fra U 9, U 11, U 13 og U 15 kåres som vinder tirsdag og får den gule førertrøje!!

Aktiviteterne foregår både indendørs og udendørs og byder bl.a. på:

  • Tour de Håndboldskole

  • Opvisningskampe

  • Årets traditionelle vandkamp

Haandboldsskole I Roskilde 1348 X 1440 Px 2 Haandboldsskole I Roskilde 1348 X 1440 Px 2

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Show 2 Mobile Tile 708 X 872 Px FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I