• Herobanner BG

ETOS HELSEMESSER 2024

31. AUG. - 1. SEP. 2024 KL. 10:00 - 17:00 BEGGE DAGE

Billetter sælges i døren

MERE INFO FØLGER

Bliv udstiller Køb billet

Tid

Lørdag d. 31. august 2024
Søndag d. 1. september 2024

Åbent kl. 10.00-17.00 begge dage

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Etos Helsemesser

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

HELSEMESSE FOR ALTERNATIV BEHANDLING - KROP OG SJÆL

Det bliver en helsemesse med et bredt udsnit af alternative behandlingstyper, forskellige former for læsninger og spændende produktsalg – alt sammen relateret til alternativ behandling, krop og sjæl.

Messen er for alle som har interesse eller er nysgerrige efter at vide mere om behandlinger for krop og sjæl. Tag ind og oplev helsemessen i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, for at blive klogere og for at få råd og vejledning.

Roskilde Kongrescenter er med sin beliggenhed, parkeringsforhold, mulighed for offentlig transport og dejlige lyse kongressal det perfekte sted til afholdelse af messen.

Det er en messe hvor der er fokus på kvalitet og bredde.

AKTIVITETER PÅ MESSEN

Når du går rundt på helsemessen, så snyd ikke dig selv for at deltage i mange af de aktiviteter, der finder sted begge dage. Ud over arbejdende stande er der en lang række foredrag og workshops i løbet af weekenden, som vil være gratis at deltage i, når der er købt entre til messen.

Du kan læse mere om messen på etoshelsemesser.dk

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I