• Herobanner BG

ROSKILDE HÅNDBOLD VS FURESØ HÅNDBOLDKLUB

FREDAG 12. JANUAR 2024, KL. 19:30-20:45

50 KR.

Online inkl. gebyr

 

70 KR.

Ved køb i døren

(Børn under 15 år kr. 0,- )

Køb billet Se stillingen

Tid

Fredag d. 12. januar 2024
Kl. 19:30 - 20:45

(Dørene åbner kl. 18:30)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Roskilde Håndbold
Herrer 2. division
Sæson 2023/24 - gruppespil

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

HÅNDBOLD 2. DIVISION: ROSKILDES HERRER MØDER FURESØ HÅNDBOLDKLUB

Kalder alle håndboldfans! 🤾🏻‍♂️ Kom og støt op om Roskilde Håndbolds bedste herrer, når de møder Furesø Håndboldklub på hjemmebane.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker håndboldherrerne held og lykke til aftenens 2. divisionskamp mod Furesø Håndboldklub 🔥🔥 Vi satser selvfølgelig på, at vores håndbolddrenge er i topform til dagens kamp og viser noget af det, som vi ved de kan! 💪🏽

Vi forventer liv og glade dage i vores store hal D, så sæt allerede nu x i kalenderen fredag den 12. januar 2024, kl. 19.30 og mød op til en forhåbentlig både underholdende og god sportsoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 🙂 Roskilde Håndbolds herrer kommer selvfølgelig for at vinde.

KOM OG SE OG STØT ROSKILDES BEDSTE HOLD!

Det er utrolig vigtigt, at Roskilde på hjemmebane møder den største opbakning fra lokalområdets håndboldfans og håndbold-entusiaster! Vi håber derfor at se så mange af jer som muligt. Tag gerne både dine venner, naboer og familie med – vores tribuner er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Vi tør godt love at det bliver et brag af en håndboldkamp. Du kan stadig nå at sikre dig billetter til kampen. Kom og støt op om Roskilde Håndbolds bedste herrer, så de kan sikre sig en fuldt fortjent sejr til aftenens kamp. Billetter til kampen kan købes for kr. 50,- online og kr. 70 ved køb i døren. 

Kom i god tid - hallen åbnes 1 time før kampstart.

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I