• Herobanner BG
  • Herobanner BG

BRIT FLOYD - WORLD TOUR 2022

LØRDAG D. 22. OKTOBER 2022, KL. 20:00

395 KR.

Standardbillet inkl. gebyr

955 KR.

VIP-pakke inkl. gebyr

Kombineret stående og siddende
(Unummererede pladser)

Køb billet Læs mere om VIP-pakken

Tid

Lørdag d. 22. oktober 2022
Kl. 20:00 til 21.30

(Dørene åbner kl. 19:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangører

Gimle & Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

GIMLE OG ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER

BRIT FLOYD MED VERDENS MEST FANTASTISKE PINK FLOYD SHOW

Brit Floyd, “The World’s Greatest Pink Floyd Show” vender nu tilbage til scenen i 2022 med en helt ny produktion. Inklusivt highlights fra både The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell, og tilmed en fænomenal 23 minutters tone-for-tone performance af den ikoniske og æra-definerende sang Echoes, som blev skrevet for 50 år siden og er fra Pink Floyd's gennembrudsalbum Meddle fra 1971.

Efter at have optrådt med mere end 1000 shows, siden dannelsen i Liverpool i 2011, har Brit Floyd turneret i hele verden med udsolgte shows gennem Europa, Nordamerika, Sydamerika og mellemøsten. De har optrådt på flere af verdens største koncertvenues, inklusivt Londons præstigefyldte Royal Albert Hall,Red Rocks Amphitheatre i Denver, Det historiske Greek Theatre i Los Angeles og Radio City Music Hall i New York.

Koncerten i Roskilde Kongres- og Idrætscenter er kombineret stående og siddende - der er ståpladser på gulvet og unummererede siddepladser på tribunen i Sal A.

THE WORLD'S GREATEST PINK FLOYD SHOW

Brit Floyds shows er efterhånden blevet et fænomen og kendt som et af verdens største rock hyldest koncerter. På trofast vis genskaber de med stor perfektion den sidste Pink Floyd tourné fra 1994 gennem et stort og eksklusivt lysshow, med store skærme, lasere og andre imponerende remedier.

Det er virkelig så godt som de siger - Gå ikke glip af dette fantastiske show!

'The perfect rock show' - LA Times
'Magnificent' a musical masterpiece! - Ticketmaster

EN MINDEVÆRDIG OG PERSONLIG OPLEVELSE

BRIT FLOYDS VIP M&G SOUNDCHECK EXPERIENCE

Ved ankomst til Roskilde Kongres- og Idrætscenter kl. 17 på dagen for koncerten vil hver gæst modtage et særligt Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience pas og nøglesnor, og få mulighed for at gå i merchandiseboden og snakke med tour-crewet inden showet.

Herefter vil du af Brit Floyds Tour manager, blive inviteret ind i salen til den private soundcheck experience. Brit Floyd vil optræde med to klassiske Pink Floyd numre, som ikke er en del af aftenens koncert, og musikerne vil efterfølgende komme ned fra scenen og hilse på alle VIP-gæsterne. Musikerne vil glædeligt snakke, signere merchandise og tage fotos.

Brit Floyd fans kan forvente en mindeværdig og personlig oplevelse!

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 955,-

Bemærk venligst at tider inkluderet på billetsider eller i bekræftelsesmails kan afspejle dør- eller showtider, og kan afvige fra VIP-pakketiden. Live Nation vil kontakte dig via e-mail med nærmere information 24-72 timer før showet.

Køb VIP-billet
Brit Floyd 1348 X 1440 Px Brit Floyd 1348 X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I