• Herobanner BG

BEFRI PREBEN MED RIKKE ØSTERGAARD

MANDAG D. 9. DECEMBER 2024, KL. 19:00

KAT. A

359 KR.

 

KAT. B

309 KR.

+ 35 kr. gebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Mandag d. 9. december 2024.
kl. 19:00-21:00

(Dørene åbner kl. 18:15)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Tikko
kontakt@tikko.dk
Tlf. 88 775 770

DEL MED DINE VENNER

BEFRI PREBEN... OG FÅ EN FEST PÅ ARBEJDET IGEN

Nyt foredrag med Rikke Østergaard om social intelligens

FÅ EN FEST OG MERE ENERGI PÅ ARBEJDSPLADSEN

Rikke Østergaard er ekspert i social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør. Hendes foredrag er kendt for at være yderst underholdende og samtidigt baseret på den nyeste forskning omkring social intelligens.

I sit helt nye foredrag sætter Rikke fokus på, hvordan vi kan minimere smitten og befri vores egen og hinandens indre Preben fra den negative smitte - og derved få mere energi og arbejdsglæde. Foredraget er også et opgør med work-life-begrebet. Arbejdslivet skal leves, ikke bare overstås.

PREBEN-TYPER OG ENERGIBALANCE

Du vil blive præsenteret for flere Preben-typer i foredraget. For en stor del af befrielsen ligger i at forstå, at alle er forskellige, og at vi arbejder og bidrager forskelligt til fællesskabet. Du får også indsigt i, hvordan du kan styre din følelsesøkonomi, altså din daglige energibalance og dit følelsesmæssige overskud, og få et bedre energiregnskab.

I foredraget får du redskaber til at:

  • De fire Preben-typer - forskelligheder forurener
  • Svar på, hvordan vi befrier vi os fra følelsesforurening
  • Hjælp til at befri dig selv og booste din følelsesøkonomi
  • Redskaber til at befri dit team med forventningsafstemning

Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det!

OM RIKKE ØSTERGAARD

Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun er også forfatter til flere bøger, og bl.a. bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben”. I 2024 udkom hendes nye bog “Befri Preben … og få en fest på arbejdet igen”.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I