• Herobanner BG

HUSH - 20 ÅRS JUBILÆUMSTOUR

TORSDAG D. 4. APRIL 2024, KL. 20:00

380 KR.

Billetpris inkl. gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Torsdag den 4. april 2024, kl. 20:00 - 22:00

Dørene åbner kl. 19:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Gimle
Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

HUSH ANNONCERER 20 ÅRS JUBILÆUMSTURNÉ FOR DEBUTALBUMMET ”A LIFETIME”

I 2004 udgav HUSH sit debutalbum. Det Americana-inspirerede album var indspillet med akustisk guitar, banjo, mandolin og lapsteel guitar. Mildest talt dårlige odds for succes i en tid domineret af britpop og store armbevægelser. Ikke desto mindre skulle det blive gennembruddet for duoen, og nu, 20 år senere, fejrer de det tidløse album med en jubilæumsturné rundt i hele landet.

Tilbage i en svunden tid mødtes den tidligere heavy guitarist, Michael Hartmann, og den unge gadesanger, Dorthe Gerlach. Bevinget af ungdomsmod og forelskelse, kæmpede duoen i årevis for en pladekontrakt, og for adgang til de store studier. ”Drømmen var at gøre det hele ”rigtigt” i et stort studie” fortæller Dorthe. Men dørene til de dyre faciliteter forblev lukkede længe endnu. I stedet var parret forvist til at indspille sangene selv hjemme i soveværelset.

Nogen tid senere, da parret endelig fik adgang til studierne, var dét der først var tænkt som demoer, allerede begyndt at folde sig ud, og Dorthe og Michael besluttede at sangene på deres debutalbum skulle forblive i den ånd de var tænkt, skrevet og spillet.

COUNTRYPOP PÅ HITLISTERNE

”A Lifetime” udkom til stor succes i 2004. I en tid før Taylor Swift og Miley Cyrus regerede, beviste Hush at ikke alene kunne countrypop indtage radioen og toppen af hitlisterne herhjemme, det kunne også appellere til et bredt og dedikeret publikum.

Dorthe Gerlach fortæller:

“Jeg er enormt stolt af den plade og også enormt taknemmelig. Det blev virkeligt et vendepunkt for os. “A Lifetime” åbnede for et hav af muligheder og vi har haft så mange vilde og gode oplevelser med musikken siden.

Når jeg lytter til albummet i dag, er det fuldstændigt som at træde ind i en tidsmaskine og jeg husker SÅ mange detaljer fra den tid det blev til i.

Det sjove er, at folk kommer tit og siger det samme til mig: ‘Eiiij, jeg hørte det album nonstop det år jeg var på efterskole’, eller ‘Den kørte altid på den café hvor jeg arbejdede’ eller ‘Jeg scorede min kone til den plade’”


Nu, to årtier senere, er tiden inde til at hylde denne bemærkelsesværdige rejse. HUSH inviterer dig til at fejre 20-års jubilæet for "A Lifetime" på en helt særlig jubilæumsturné. I foråret 2024 tager Dorthe Gerlach, Michael Hartmann og deres band dig med på en musikalsk rejse gennem deres debutalbums sange. Ni eksklusive koncerter venter i store koncertsale, hvor fokus er på at genoplive stemningen og følelsen, der kendetegner "A Lifetime".

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I