• Herobanner BG

KIM WILDE - WORLD TOUR

FREDAG D. 24. MARTS 2023, KL. 21:00

480 KR.

Standardbillet inkl. gebyr

(Unummererede ståpladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Fredag d. 24. marts 2023
Kl. 21:00 til 22.30

(Dørene åbner kl. 20:00)

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangører

Gimle & Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL MED DINE VENNER

GIMLE OG ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER

POPIKONET KIM WILDE INVITERER TIL HIT-PARADE OG 80'ER NOSTALGI

Efter den verdensomspændende succes med Here Come The Aliens og det seneste livealbum Aliens Live - er Kim Wilde og hendes utrolige band på vej ud på tour igen med deres The Greatest Hits Tour og fredag den 24. marts kommer de forbi Roskilde Kongres- & Idrætscenter.

Med hitsingler fra 1981 og frem, hvilket blandt andet inkluderer hits som 'Kids In America', 'Hangin' On' og 'You Came' vil dette være en uundgåelig koncert og ikke kun for Kim Wilde-fans, men også for fans af 80'erne.

Som ved alle Kims shows, vil hun blive akkompagneret af fantastiske visuelle effekter og hendes utrolige band, der altid sørger for en musikoplevelse i topklasse.

LYT TIL KIM WILDE - CAMBODIA LIVE 2022

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar
FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I