• Herobanner BG

LIS SØRENSEN

FREDAG D. 7. MARTS 2025, KL. 21:00

375 KR.

Billetpris inkl. gebyr

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Fredag den 7. marts 2025, kl. 21:00 - 23:00

Dørene åbner kl. 20:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Gimle
Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

LIS SØRENSEN - TURNÉ 2025

Dyk ned i Lis Sørensens imponerende musikunivers, spækket med hits gennem fire årtier samt spændende nye numre. Hendes sprudlende sangsamling består af klassikere som 'Fuld af Nattens Stjerner', 'Tæt på Ækvator', 'Mine Øjne De Skal Se', og mange andre, leveret med en elegance og kærlighed til musikken, der kun kan stamme fra Lis Sørensen selv.

Med en varm og kraftfuld stemme, der har vundet hjerter over hele Danmark, inviterer Lis Sørensen sit publikum på en uforglemmelig rejse gennem musikkens verden. En aften med Lis Sørensen er ikke kun en tur ned ad memory lane, men også en levende oplevelse, hvor energi og nærvær fylder rummet.

På scenen akkompagneres Lis Sørensen af sit talentfulde band, bestående af Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber og Steen Rasmussen, som alle bidrager til at skabe en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

OPLEV LIS SØRENSENS ENESTÅENDE MUSIKKARRIERE

Uanset om du er fan af Lis Sørensens tidlige hits eller hendes nyere udgivelser, tilbyder en koncert med denne danske musiklegende en unik mulighed for at opleve nogle af de mest elskede sange live. Gå ikke glip af chancen for at opleve Lis Sørensen og hendes band - det er en musikoplevelse, der berører og begejstrer. 

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter finder du 750 parkeringspladser - herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringspladser er GRATIS og uden tidsbegrænsning.


De mange events og oplevelser i vores hus kan dog være utrolig populære, og en stor del af vores gæster ankommer i bil. Indimellem kan det derfor være svært at finde en ledig parkeringsplads hos os. Vi anbefaler, at I kører flere sammen, og kom også gerne i god tid, så du har mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.


Tjek eventuelt kommunens parkeringsinfo, hvor du kan se andre parkeringsmuligheder i området.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar