• Herobanner BG

SJÆLLAND SYNGER NYTÅRSKUR

MANDAG D. 2. JANUAR 2023 KL. 19:00

125 KR.

inkl. kaffe, kage og gebyr

 

260 KR.

inkl. menu + 1 øl eller vand, kaffe, kage og gebyr

(Unummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Mandag den 2. januar 2023
Kl. 19:00 - 21:30

Dørene åbner kl. 18:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL EVENT MED DINE VENNER

ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER PRÆSENTERER

FÆLLESSANG MED PER KRØIS KJÆRSGAARD OG RENÉ LA COUR SELL

Kom og byd det nye år velkommen med sange fra højskolesangbogen.

Højskolesangbogens samling af lyrik med tilsatte melodier er enestående. En maggiterning af poesi, mening, kærlighed og livsoplysning. Vi mødes og dykker ned i denne smukke samling af ord, finurligheder og sange, når vi mødes i Roskildes største forsamlingshus for at sige velkommen til år 2023.

Per Krøis Kjærsgaard har selv leveret op til flere sange til Højskolesangbogen, og er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Sammen med René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongres- og Idrætscenter vil de guide os sikkert gennem en aften fyldt med sang, smil og glæde.

De to veloplagte værter binder sangene sammen med fortællinger om sangene og anekdoter fra hverdagen. Programmet er en blanding af nye og gamle kendinge, som alle er at finde i den nyeste udgave af Højskolesangbogen.

2. januar mødes vi på årets (næsten) første dag, og synger det nye år ind med forhåbninger og fromme ønsker. I dagens anledning udskifter vi kaffen og kagen med kransekage og bobler, så vi kan skåle for en ny begyndelse med ønsket om et godt 2023 for alle.

Kransekage og bobler er inkluderet i billetprisen, og det er muligt at spise i restauranten inden arrangementet. Restauranten åbner kl. 17.30, og serverer denne aften Oksegryde m. rodfrugter og mos

Medbring din højskolesangbog, hvis du har én. Det er også muligt at købe eller låne en højskolesangbog. Teksterne vises også på storskærm.

2 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px 2 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px

AFTENENS VÆRTER

Per Krøis Kjærsgaard vil tage os i hænderne og føre os sikkert gennem aftenen og sørge for, at vi kommer derfra ikke bare opfyldt af sangglæde og fællesskab, men også klogere på, hvor sangene kommer fra, og hvilken historie der ligger bag.

Per står bag mange sange, bl.a. teksten til ”Gi’ os lyset tilbage” og ”Kære Linedanser”, og han er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Han vil i løbet af aftenen få hjælp til at guide gæsterne sikkert rundt i Højskolesangbogen af René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

  • Per Krøis Kjærsgaard, komponist, tekstforfatter og forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole

  • René la Cour Sell, direktør, Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Køb billet

AFTENENS PROGRAM OG TEMA

Aftenens tema: Nytårskur - Velkommen i det nye år. 

Højskolesangbogen er Danmarks mest solgte bog. I 2020 og 2021 sang vi sammen på DR, på Zoom, Skype og Meet og fra altaner og sofaer. Nu er det tid til at synge sammen, sammen. Den danske sangskat rummer fantastiske sange om folket og fællesskabet, om livet og lykken.

En rigtig højskolesang-aften i fællesskabets favn.

  • 17:30 - Restauranten åbner

  • 18:00 - Dørene åbner

  • 19:00 - Velkommen ved René la Cour Sell

  • 19:10 - Fællessang med Per Krøis Kjærsgaard

  • 20:00 - Pause med bobler og kransekage

  • 20:30 - Fællessang

  • 21:30 - Tak for i aften og kom godt hjem!

Køb billet
3 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px 3 Sjælland Synger Tile Item 1 Large PC 1348X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I