• Herobanner BG

A-I-S THE CHRISTMAS SHOW

TORSDAG D. 19. DECEMBER 2024, KL. 20:00

450 KR.

Billetpris ekskl. gebyr

(Ståpladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Torsdag den 19. december 2024
Kl. 20:00 - 21:30

Dørene åbner kl. 19:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

My Miracle Entertainment 

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

OPLEV JULENS MAGI MED A-I-S: THE CHRISTMAS SHOW

Tag med på en musikalsk rejse og oplev julens magi sammen med A-I-S (Anders Ingerslev Steffensen) og hans fantastiske orkester. En aften, hvor glæde, fællesskab, og nærvær ikke bare er ord, men følelser, der bringes til live gennem musik. A-I-S, en artist på den danske musikscene, byder velkommen til en uforglemmelig oplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

THE CHRISTMAS SHOW: EN HYLDEST TIL JULENS GLÆDER

Julen har en særlig plads i hjertet på A-I-S, og dette års THE CHRISTMAS SHOW er ingen undtagelse. Aftenen vil byde på en række af A-I-S' egne nye kompositioner, herunder sange som KÆRLIGHED KÆRLIGHED KÆRLIGHED & PLEASE COME BACK TO ME, sammen med en nøje udvalgt samling af rock/pop klassiske julehits, der alle er med til at sikre den perfekte julestemning.

EN AFTEN MED MUSIKALSKE OPLEVELSER

Forbered dig på en aften, hvor musikken indbyder til dans, refleksion, og ægte julestemning. A-I-S og orkestret er her for at sikre, at hver note, hvert ord, og hvert øjeblik bliver en del af din juletradition. Fra hjertevarmende melodier til medrivende rytmer, vil hver sang føre dig tættere på julens magi.

BLIV EN DEL AF TRADITIONEN

THE CHRISTMAS SHOW med A-I-S er bestemt til at blive en tilbagevendende begivenhed, der hvert år vil bringe nye og gamle venner sammen for at fejre sæsonens glæder. Men vent ikke for længe – sikr dig din plads til denne unikke musikalske fest og lad os sammen skabe minder, der varer ved langt ind i det nye år.

Billetter er tilgængelige nu på Ticketmaster. Køb din billet i dag og lad os sammen tænde julelysene med A-I-S ved THE CHRISTMAS SHOW. Glæd dig til en aften, hvor musik, fællesskab, og julens magi står i centrum. Vi ses til festen!

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter finder du 750 parkeringspladser - herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringspladser er GRATIS og uden tidsbegrænsning.


De mange events og oplevelser i vores hus kan dog være utrolig populære, og en stor del af vores gæster ankommer i bil. Indimellem kan det derfor være svært at finde en ledig parkeringsplads hos os. Vi anbefaler, at I kører flere sammen, og kom også gerne i god tid, så du har mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.


Tjek eventuelt kommunens parkeringsinfo, hvor du kan se andre parkeringsmuligheder i området.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I