• Herobanner BG

VEJLEBO DANCE STUDIO - AFSLUTNINGSSHOW 2024

LØRDAG D. 8 JUNI 2024, KL. 14:00 & KL. 19:00

BILLETPRIS

200 KR.

børn på 3 år og derunder er gratis

Køb billet Læs mere

Tid

Lørdag d. 8. juni 2024
kl. 14:00-16:45 og kl. 19:00-21:00

(Dørene åbner kl. 13:00 og kl. 18:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Vejlebo Dance Studio

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

AFSLUTNINGSSHOW 2024 MED VEJLEBO DANCE STUDIO:

AFSLUTNING PÅ EN GOD DANSESÆSON

Vejlebo Dance Studio er Roskildes spændende dansestudio til alle, der elsker at danse. Her undervises i en bred vifte af stilarter på mange niveauer, og arrangerer herudover modeshows, danseopvisninger mm. Deres team af undervisere er alle af høj kvalitet og brænder for at udvikle, udfordre og glæde børn og unge i dansens verden.

ÅRETS SHOW

Vejlebo Dance Studio og danserne glæder sig til at byde velkommen i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Her vil du kunne se nogle af Danmarks dygtigste dansere. Glæd dig til et fantastisk show, fuld af højt tempo.

Vejlebo Dance Studio:

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

DAGENS PROGRAM:

  • Kl. 13:00 | Dørene åbner

  • Kl. 14:00 | 1 SHOW STARTER, lyset slukkes og dørene lukkes

  • Kl. 16:45 | TAK FOR I DAG til hold nr. 3-6-7-33-34-35-42-46

  • Kl. 18:00 | Dørene åbner

  • Kl. 19:00 | 2 SHOW STARTER, lyset slukkes og dørene lukkes

  • Kl. 21:00 | TAK FOR I DAG

Køb billet

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter finder du 750 parkeringspladser - herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringspladser er GRATIS og uden tidsbegrænsning.


De mange events og oplevelser i vores hus kan dog være utrolig populære, og en stor del af vores gæster ankommer i bil. Indimellem kan det derfor være svært at finde en ledig parkeringsplads hos os. Vi anbefaler, at I kører flere sammen, og kom også gerne i god tid, så du har mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.


Tjek eventuelt kommunens parkeringsinfo, hvor du kan se andre parkeringsmuligheder i området.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I