• Herobanner BG

FEJR JERES BRYLLUP I ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

BRYLLUPSFEST MED PANORAMUDSIGT OG MASSER AF KÆRLIGHED

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter kan du invitere til alle former for bryllupsfest. Om det er den allerførste fest, sølvbryllup eller guldbryllup, så har vi både rammerne og menuen, og vi sørger for, at I får en helt fantastisk bryllupsfest. 

Ja’et, kan vi ikke hjælpe jer med, men derefter er der ikke det, vi ikke vil gøre, for at skabe den perfekte bryllupsfest for jer.

DE PERFEKTE RAMMER TIL JERES BRYLLUP

Jeres bryllupsreception får ikke meget smukkere rammer end fra vores restaurant på første sal. Her kan jeres gæster nyde bobler, smagfulde hapsere og måske et stykke bryllupskage til byens bedste panoramaudsigt over Roskildes tage – og kig til domkirkens spir i det fjerne. Bare rolig, udsigten skal I ikke betale ekstra for.

Er I til det helt store bryllupsbrag med hvide duge, flerretters menu og dans til den lyse morgen? Den klarer vi! Vi har pladsen, stemningen, mad i særklasse og teknik, som får selv professionelle musikere til at tabe kæben. Og så har vi erfaringen, som gør, at jeres store dag bliver lige, som I har drømt om.

Se vores lokaler og sale Kontakt os

NORDISK BRYLLUPSMENU MED FRANSK VARME

Martin kommer I helt sikkert til at hilse på. Martin er nemlig vores køkkenchef, og ham der skal sørge for, at I får netop den bryllupsmenu, der passer til jer. Og det kan I være helt rolige ved. Martin har årelang erfaring fra sin tid som køkkenchef på Skodsborg Kurcenter og Hotel Phoenix i København, og han kan sit kram.

Vores køkken er en hed kærlighedsaffære mellem det nordiske og franske. Det betyder bl.a. masser af gode, danske råvarer på menuen – gerne lokale og økologiske, hvis vi kan skaffe det. Vores retter er naturligvis både veltillavede og velsmagende, og så er de en sansefuld oplevelse for øjet.

Hvis vi skal nævne noget, som Martin ikke gør det i, så er det det vi kalder ’molykulær dukkehusmad’. Altså små retter anrettet med pincet. Til gengæld rører han en djævelsk, god bearnaise, og så er han fænomenal udi de rent, grønne retter. Så er der vegetarer eller veganere blandt jeres gæster, så har vi en løsning klar.

Uanset om I allerede har menuen klar eller har brug for inspiration, så hjælper Martin jer på vej.

Vores selskabsmenuer

VI GØR OS UMAGE

En bryllupsdag kan ikke gøres om. Det ved vi, og derfor garanterer vi jer en fest, hvor det hele spiller. Hos os er selv de små ting umagen værd, og vi gør os umage hver dag.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter er servicen et kapitel for sig selv – på den allermest positive måde. Vores tjenere har smil, der smitter – ikke kun fordi de får løn for det, men fordi de elsker deres arbejde.

Tjenerne står side om side med Kristian. Til dagligt leder han restauranten sammen med Thomas, men han har det faktisk allerbedst, når han svinger tallerkener og kræser om gæsterne. Og med en fortid hos både Webers Grillakademi, Vinoteket på NIMB, AOC og Skovshoved Hotel, så ved Kristian alt om sublim service.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres livs fest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Altid i øjenhøjde og uden fine fornemmelser.

Mød vores team

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL PRIVATE FESTER

Er det muligt at leje jeres lokaler til en privat fest?

Ja. De fleste private fester og selskaber foregår i vores restaurant og her betaler I udelukkende for bestilling af fx brunchbuffet eller selskabsmenu. I restauranten har vi plads til op til 250 gæster og panoramaudsigt ud over byens tage.  Er I flere og ønsker I at leje en større sal eller lokale, vil der være en ekstra omkostning forbundet med lokaleleje.

Hvad koster det at holde min fest hos jer?

Holder du festen i vores restaurant, betaler du udelukkende for maden. Klassisk bar, cocktailbar, natmad, musik og meget mere, kan naturligvis tilkøbes. Se eksempler på lækre festmenuer og priser her.

Kan I hjælpe med underholdning til min fest?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter samarbejder med en række dygtige leverandører og hjælper gerne med at booke underholdning til dit selskab. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan ser jeres festlokaler ud?

Vi har lokaler med udsigt ud over Roskilde og festsale med plads til både band og dansegulv. Du er velkommen til at komme forbi og se for dig selv.

Kan jeg afspille musik?

Ja

Vi er mange, og jeg får måske brug for en mikrofon.

Det er muligt at tilkøbe mikrofon til alle mødelokaler og sale i Roskilde Kongres- og idrætscenter. Kontakt vores møde-, konference- og eventteam senest 5 dage før ankomst for at bestille.

Se flere spørgsmål og svar