OM OS
I Roskilde Kongrescenter samler vi konferencer, kultur og sport under fællesnævneren ”store oplevelser”. Vi går den ekstra mil for at sikre, at møder, konferencer, messer og firmafester spiller på alle parametre – fra klargøring, opstilling og teknik til den kulinariske forkælelse. Vi sørger for, at lækre toner og skarpe punchlines går klart igennem, når vi lægger hus til koncerter, foredrag og comedy. Og hver dag åbner vi dørene for sports- og idrætsfolk i alle aldre samtidig med, at vi ved særlige lejligheder sætter rammerne for store stævner og mesterskaber.

Roskilde Kongrescenter er en del af Roskilde Kommune. Gennem vores arbejde med sport, musik, kultur og konferencer er det vores mål at være en stærk drivkraft for Roskilde – et moderne samlingssted for både erhvervsliv og borgere.

I dagligdagen arbejder vi aktivt for at skabe resultater på alle vores fire bundlinjer:

Den økonomiske bundlinjer

Vi driver en ansvarlig virksomhed, der skaber overskud og vækst år for år. Vi ønsker at tjene penge for at have råd til at investere – dels i kongrescenteret, så vi kan optimere rammerne og skabe endnu bedre oplevelser for vores kunder og gæster, dels i konkrete aktiviteter, der gør en forskel for det samfund, vi er en del af.

Den sociale bundlinjer

Vi føler et naturligt ansvar for at bidrage til og understøtte Roskilde Kommunens sociale ambitioner. Det gør vi dels ved at støtte op om et aktivt idrætsliv i Roskilde for bredden og eliten, dels ved at hjælpe sårbare borgere og samfundsgrupper, hvor vi kan.

Bæredygtighedsbundlinjen

Vi har fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, som vi på forskellig vis støtter op om. Vi arbejder blandt andet kontinuerligt på at reducere vores ressourceforbrug og aftryk på klima og miljø, og vi har skabt en rummelig arbejdsplads med diversitet og fair vilkår for alle.

Aktivitetsbundlinjen

Vi lægger vægt på løbende at højne antallet af aktiviteter. Indbyggerne i Roskilde og omegn skal opleve, at Roskilde Kongrescenter er et kraftcenter for kultur- og idrætsevents og et sted, hvor man kan dyrke og fremelske stærke fællesskaber. Erhvervslivet skal være stolt af at have et professionelt konferencecenter, som bruges både af virksomheder i Roskilde, men som også tiltrækker virksomheder fra hele Danmark.

 Green Key/Den Grønne Nøgle

Vi er medlem af Green Key som er turismens internationale miljømærke. Den gives til virksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.