• Herobanner BG

HÅNDBOLDSKOLE FOR BØRN OG UNGE I ROSKILDE

LØRDAG - TIRSDAG D. 29. - 2. JULI 2024

VÆLG MELLEM DAGSKOLE ELLER CAMP

995 KR.

4 dage uden overnatning – årgang 2010 til 2016

1295 KR.

4 dage med tre overnatninger – årgang 2007 til 2010

Tilmelding håndboldskole Tilmelding håndboldcamp

Tid

Uden overnatning:
lørdag den 29. juni kl. 10:00 til tirsdag den 2. juli kl. 20:00

Med overnatning:
lørdag den 29. juni kl. 14:00 til tirsdag den 2. juli kl. 20:00
Inkl. morgenmad, frokost, aftensmad og overnatning

Sted

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Håndbold & DHF Håndboldskoler

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

ROSKILDE HÅNDBOLD PRÆSENTERER:

HÅNDBOLDSKOLE OG -CAMP FOR 6 TIL 16-ÅRIGE

Roskilde Håndbold slår dørene op for årets håndboldskole og -camp i slutningen af juni. I løbet af de første fire dage af skolernes sommerferie omdannes Roskilde Kongres- og Idrætscenter til én stor legeplads for håndboldinteresserede børn og unge.

Giv dit barn en forrygende oplevelse med masser af motion og kammeratskab kombineret med en bunke driblinger, finter, jonglering og småboldspil. Alle interesserede piger og drenge i alderen 6 til 16 år er velkomne!

Roskilde Håndbold sørger for nogle fantastiske dage med sjove, seje og (lidt) svære tricks og finter med håndbolden - og selvfølgelig masser af nye venner.

Årets håndboldskole har altid plads til dem, der gerne vil lære lidt mere om håndbold og få det helt ind under huden.

Der er dog et begrænset antal pladser på både håndboldskole og -camp, så skynd jer at melde poden til.

Sidste år samledes tæt på 200 børn og unge til håndboldsskole eller -camp i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. I år satser Roskilde Håndbold på at blive endnu flere og garanterer samtidig, at du får et både sundt og smilende barn med hjem bagefter.

Vi glæder os til at spille håndbold med dit barn!

DELTAGERPAKKE

Hver deltager får en t-shirt, en bold og en drikkedunk som er inkluderet i deltagergebyret.

  • T-shirts (langærmet til målmænd)
  • Bold
  • Drikkedunk

HVAD ER EN HÅNDBOLDSKOLE?

SAMMEN. STÆRKERE. BEDRE.

DHF Håndboldskoler handler om sammenhold og fællesskab. Det er en mulighed for at blive bedre og stærkere sammen. Ikke kun til håndbold, men i høj grad også til at styrke sociale relationer og kompetencer.
Målet med DHF Håndboldskoler er at give børn og unge en god oplevelse med motion og fællesskab, så børnene bliver stærkere til livet og bedre til håndbold.


HÅNDBOLDSKOLE ELLER HÅNDBOLDCAMP

Roskilde Håndbold tilbyder to forskellige typer håndboldskole. Håndboldskolen for årgang 2010 til og med 2014 er fire dage uden overnatning, mens camp er fire dage med tre overnatninger for årgang 2007 til og med 2010.

Roskilde Håndbold glæder sig til at tage imod en masse børn og unge til nogle fede dage med håndbold og kammeratskab i fokus.

PROGRAM

Programmet for håndboldskolen er overvejende håndboldtræning, krydret med sociale og legende aktiviteter. Den gode håndboldoplevelse er i fokus, og træningen tager udgangspunkt i DHF’s aldersrelateret træning.

Aktiviteterne foregår både indendørs og udendørs og byder bl.a. på:

  • Håndboldskoleturnering

  • Kampe med udklædning og sjov

  • Strandhåndbold

  • Årets traditionelle vandkamp

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I