• Herobanner BG

MGP GALLA SHOW 2024

  • UDSOLGT

SØNDAG D. 21. APRIL 2024, KL. 14:00

STÅ OG SIDDEPLADSER I SAL A

195 KR.

Siddepladser er primært forbeholdt de voksne

(Gratis for børn under 2 år med betalende voksen)

Vores tribune er ude og der er dansegulv til børnene foran scenen

UDSOLGT

Tid

Søndag d. 21. april 2024
Kl. 14:00 til 15:10

Dørene åbner kl. 13:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

MGP-STJERNERNE 2024 GIVER KONCERT I ROSKILDE

Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. MGP-finalisterne spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk. Glæd jer!

Gik du glip af sidste års MGP GALLA SHOW i Roskilde? Så kan du heldigvis stadig nå at sikre dig billet til byens største børnefest anno 2024. Børnenes MGP vender tilbage til Roskilde i 2024 med endnu et stærkt felt af nye, dygtige MGP-stjerner.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder vi os rigtig meget til at byde alle de nye finalister fra MGP-finalen 2024 velkommen til et forrygende show fuld af sang, musik, dans og masser af glade børn – både på og foran scenen. Er familiens yngste også hardcore MGP-fans? Så må I ikke gå glip af årets MGP GALLA SHOW 2024. Det foregår i Roskilde Kongres og Idrætscenter søndag den 21. april 2024, hvor vores show afholdes kl. 11:00.

Den 24. februar 2024 kårer seerne årets vinder af MGP 2024 i et stærkt felt af dygtige og talentfulde artister. Traditionen tro tager deltagerne ud og optræder sammen til en række børnekoncerter landet over. En af de første koncerter finder sted i Roskilde Kongres og Idrætscenter, og det bliver ovenikøbet et gallashow med alle finalisterne*.

Her har du selvfølgelig mulighed for at være med!

Så vær klar på at tage nye ørehængere med hjem OG glæd jer til MGP GALLA SHOW 2024 og et gensyn med alle de populære sange LIVE fra scenen.

Efter showet vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.

Salg af MGP merchandise før og efter showet, så længe lager haves.

ET BRAG AF EN FEST!

Vi garanterer et brag af en fest og en festlig og farverig koncert fuld af sang, musik og dans. Dørene til showet åbnes allerede kl. 10.00. Vores café byder på både sunde og søde snacks til at stille sulten, mens I venter. Bemærk! Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til koncerter, foredrag, shows og events i Roskilde Kongres og Idrætscenter.

* Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Ved besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, tilbyder vi 750 p-pladser, herunder 4 pladser til handicapparkering og 20 pladser til opladning af elbiler. Vores parkeringsfaciliteter er gratis og uden tidsbegrænsning. Ved større arrangementer kan det skabe øget efterspørgsel på parkering.


Vi opfordrer derfor til tidlig ankomst og samkørsel for at lette parkeringspresset. Det er ikke kun godt for miljøet, men også en praktisk måde at sikre, at alle kommer frem til tiden.


Afsætning af passagerer: Skal du sætte passagerer af, anbefaler vi at det sker længere nede ad Møllehusvej for at lette trafikflowet og sikre en smidig ankomst for alle gæster.


Offentlig transport: Overvej bus, tog, eller cyklen som alternativer til bilen for en nemmere og mere miljøvenlig rejse.


Flere parkeringsmuligheder: Find ekstra parkering i Roskilde bymidte. Se detaljer i Roskilde Kommunes parkeringsoversigt.


Ved at følge disse råd kan du bidrage til en mere behagelig og mindre stressende oplevelse for dig selv og andre gæster ved store arrangementer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Vi ser frem til at byde dig velkommen og ønsker dig en fantastisk oplevelse i vores hus.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I