• Herobanner BG

MGP GALLA SHOW 2023

SØNDAG D. 7. MAJ 2023, KL. 11:00

195 KR.

Ståpladser i sal A

(Gratis for børn under 2 år med betalende voksen)

Dette show er IKKE selve TV showet.

Køb billet

Tid

Søndag d. 7. maj 2023
Kl. 11:00 til 12:10

Dørene åbner kl. 10:00

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

MGP-STJERNERNE 2023 GIVER KONCERT I ROSKILDE

Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. De 8 MGP-finalister spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk. Glæd jer!

Gik du glip af sidste års MGP GALLA SHOW i Roskilde? Så kan du heldigvis stadig nå at sikre dig billet til byens største børnefest anno 2023. Børnenes MGP vender tilbage til Roskilde i 2023 med endnu et stærkt felt af nye, dygtige MGP-stjerner.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder vi os rigtig meget til at byde alle de nye finalister fra MGP-finalen 2023 velkommen til et forrygende show fuld af sang, musik, dans og masser af glade børn – både på og foran scenen. Er familiens yngste også hardcore MGP-fans? Så må I ikke gå glip af årets MGP GALLA SHOW 2023. Det foregår i Roskilde Kongres og Idrætscenter søndag den 7. maj 2023, hvor der afholdes 2 shows henholdsvis kl. 11:00 og kl. 14:00.

Den 18. februar 2023 kårede seerne årets vinder af MGP 2023 i et stærkt felt af dygtige og talentfulde artister. Traditionen tro tager deltagerne ud og optræder sammen til en række børnekoncerter landet over. En af de første koncerter finder sted i Roskilde Kongres og Idrætscenter, og det bliver ovenikøbet et gallashow med alle otte finalister – og Sofie Østergaard som vært*. Her har du selvfølgelig mulighed for at være med!

SE ALLE DELTAGERNE HER

Så vær klar på at tage nye ørehængere med hjem OG glæd jer til MGP GALLA SHOW 2023 og et gensyn med alle de populære sange LIVE fra scenen.

Efter showet vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.

Salg af MGP merchandise før og efter showet, så længe lager haves.

ET BRAG AF EN FEST!

Vi garanterer et brag af en fest og en festlig og farverig koncert fuld af sang, musik og dans. Dørene til 1. show åbnes allerede kl. 10.00 og til 2. show kl. 13:00. Vores café byder på både sunde og søde snacks til at stille sulten, mens I venter. Bemærk! Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til koncerter, foredrag, shows og events i Roskilde Kongres og Idrætscenter.

* Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I