• Herobanner BG

MORTEN MÜNSTER OG LIDT MIKA & TOBIAS - LIVESHOW

4. NOVEMBER 2023, KL. 11:30

280 KR.

Billetpris inkl. gebyr + adm. gebyr 10 kr.

(Nummererede siddepladser)

Køb billet

Tid

Lørdag d. 4. november 2023
kl. 11:30 til 12:45

MEET n GREET kl. 13:00-15:00

(Dørene til salen åbnes 30 min. før showstart)

Sted

Sal A1
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis p-pladser lige uden for døren

Arrangør

Rugholm Management

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

MORTEN MÜNSTER OG LIDT MIKA & TOBIAS

Oplev Danmarks største YouTube-stjerne, Morten Münster, og de populære "Ikke mere mælk" drenge, Mika & Tobias, i en by nær dig, når de tager på landsdækkende tour med deres ‘KÆMPE STORE SHOW’!

Dette show er ikke kun en chance for at skråle med på alle deres største hits og danse for fedt, men også en mulighed for at se disse YouTube-stjerner i aktion og lære dem bedre at kende.

Glæd dig til musik, diskolys, skøre danse, konkurrencer, sjov og en masse latter, som fans i alle aldre vil elske. Efter showet vil der være en eksklusiv MEET n GREET med alle tre stjerner, hvor fans vil have mulighed for at tage billeder og møde deres idoler i virkeligheden.

Så skynd dig at købe dine billetter til dette uforglemmelige LIVESHOW & MEET n GREET - det bliver en dag fyldt med musik, sjov og gode minder FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE!

PROGRAM

Kl. 11:00 Dørene til salen åbner senest

Kl. 11:30 Show 1 starter
Kl. 12:45 Show slutter
Kl. 12:15 Pause
Kl. 13:00 Meet N’ Greet starter
Kl. 15:00+ Meet N’ Greet slutter

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I