• Herobanner BG

ROSKILDE HÅNDBOLDS KVINDER - AJAX KØBENHAVN

LØRDAG 13. APRIL 2024, KL. 14:00-15:30

70 KR.

Ved køb i døren

(Børn under 15 år kr. 0,- )

Køb billet

Tid

Lørdag d. 13. april 2024
Kl. 14:00 - 15:30

(Dørene åbner kl.13:00)

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Kampinfo

Roskilde Håndbold
Santander CUP
6.runde

DEL MED DINE VENNER

SANTANDER CUP: ROSKILDES KVINDER MØDER AJAX KØBENHAVN

Kalder alle håndboldfans! 🤾🏻‍♂️ Kom og støt op om Roskilde Håndbolds bedste kvinder, når de onsdag møder Ajax København på hjemmebane.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter ønsker håndboldkvinderne held og lykke til pokalkamp mod Ajax København. Vi satser selvfølgelig på, at vores håndbolddamer er i topform til dagens kamp og viser noget af det, som vi ved de kan! 💪🏽

Vi forventer liv og glade dage i vores store hal D, så sæt allerede nu x i kalenderen lørdag den 13. april 2024, kl. 14.00 og mød op til en forhåbentlig både underholdende og god sportsoplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 🙂 Roskilde Håndbolds kvinder kommer selvfølgelig for at vinde.

KOM OG SE OG STØT ROSKILDES BEDSTE HOLD!

Det er utrolig vigtigt, at Roskilde på hjemmebane møder den største opbakning fra lokalområdets håndboldfans og håndbold-entusiaster! Vi håber derfor at se så mange af jer som muligt. Tag gerne både dine venner, naboer og familie med – vores tribuner er kørt ud, så der er plads til jer alle.

Vi tør godt love at det bliver et brag af en håndboldkamp. Du kan stadig nå at sikre dig billetter til kampen. Kom og støt op om Roskilde Håndbolds bedste herrer, så de kan sikre sig en fuldt fortjent sejr til weekendens kamp. Billetter til kampen kan købes for kr. 70 i døren. 

Kom i god tid - hallen åbnes 1 time før kampstart.

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I