VELKOMMEN TIL ET MODERNE MØDEHUS OG KONFERENCECENTER

Vi har erfaring med store og mindre møder og derfor tør vi godt kalde os eksperter i møder og konferencer.

Velkommen til et moderne mødehus og konferencecenter, hvor vi sætter stort fokus på det personlige kundemøde, serviceoplevelsen og teknisk ekspertise. Alle vores lokaler er fleksible og giver mulighed for skabe det møderum der passer til jer, hvad enten det er et møde for 20 personer eller en konference for 1000, så har vi de perfekte rammer og skaber den gode atmosfære.

MØDER OG KONFERENCER

null

MØDEPAKKER

Alle vores mødepakker har isvand og økologisk fairtrade kaffe & te ad libitum samt frisk frugt i løbet af dagen. Vi tilpasser naturligvis vores mødepakker til netop jeres behov.
Se mere >>

Mødelokale Lovise

LOKALER OG SALE

Vi har et af landets mest fleksible mødehuse, hvor rummet tilpasses efter behovet. Vi skaber de rigtige rammer uanset om det er for 20 gæster eller for 2000.
Se mere >>

Teknik Roskilde Kongrescenter

TEKNIK

Vi har vi branchens bedste og nyeste AV og it-udstyr, så vi kan løse selv de mest krævende opgaver. Under jeres event kan I få tilknyttet en teknikspecialst til at sørge for alt.
Se mere >>

null

PERSONLIG SERVICE

Hos os er der altid knyttet en personlig møderådgiver på dit event fra start til slut. Overlad dit møde i trygge hænder hos os.
Se mere >>