VELKOMMEN TIL ET MODERNE MØDEHUS

Vi har erfaring med store og mindre møder og derfor tør vi godt kalde os eksperter i møder og konferencer.

Velkommen til et moderne mødehus, hvor vi sætter stort fokus på det personlige kundemøde, serviceoplevelsen og teknisk ekspertise. Alle vores lokaler er fleksible og giver mulighed for skabe det møderum der passer til jer, hvad enten det er et møde for 20 personer eller en konference for 1000, så har vi de perfekte rammer og skaber en gode atmosfære.

MØDER OG KONFERENCER

null

MØDEPAKKER

Alle vores mødepakker har isvand og økologisk fairtrade kaffe & te ad libitum samt frisk frugt i løbet af dagen. Vi tilpasser naturligvis vores mødepakker til netop jeres behov, men nogle gange er det rart med et lille overblik.
Se mere >>

Mødelokale Lovise

LOKALER OG SALE

Vi har et af landets mest fleksible mødehuse, hvor rummet tilpasses efter behovet. Dermed kan vi skabe de rigtige rammer uanset om det er for 20 gæster eller for 2000.
Hele huset har wifi og alle lokaler med whiteboard, flip-over, og projekterer og lyd i særklasse.
Se mere >>

Teknik Roskilde Kongrescenter

TEKNIK

Vi har vi branchens bedste og nyeste AV og it-udstyr, så vi kan løse selv de mest krævende opgaver. Under jeres event kan I få tilknyttet en teknikspecialst til at sørge for alt fra it-opsætninger til løsninger med lyd og lys.
Se mere >>

null

PERSONLIG SERVICE

Overlad dit møde eller konference i trygge hænder hos os. Vi går den ekstra mil for at kunden får det møde, konference eller arrangement som de ønsker sig, og derfor vil der i planlægningen være tilknyttet en personlig koordinator fra start til slut.
Se mere >>