TEKNIK

Vi sikrer en tjekket afvikling på højeste niveau med nogle af landets dygtigste teknikere og det nyeste udstyr fra event-teknologiens verden. Vi pakker dit arrangement ind i de helt rigtige rammer med lys og lyd, så dine gæster får en oplevelse, der matcher dit brand perfekt. Og vi er der, når du har brug for os, så du kan være tryg hele vejen fra planlægning til afvikling.

TEKNIK TIL MØDER OG KONFERENCER
Vi er leveringsdygtige i teknisk udstyr til alle former for møder og konferencer, lige fra møder hvor foredragsholderen selv styrer teknikken, til avancerede konferenceløsninger hvor tekniken styres af os, og du og dine foredragsholdere kan koncentrere sig om mødet og foredragene.
Har du flere præsentationer, videoer eller andet billedmateriale, og er du træt af pauser mellem skift fra en medietype til en anden, så lad os styre det.

Vi råder over avancerede billedmixersystemer, som kan klargøre og “fade” indholdet ind og ud af præsentationer. Det holder fokus på foredragsholderen, og præsentationerne fremstår topprofessionelle.

Teknisk team kontaktes direkte på:

Telefon: 34 567 890

Om udlejningrkctech.dk

Kick-off møde Roskilde
Teknik og lysopsætning til messer Roskilde Kongrescenter
Teknik til koncerter
Teknik og lysopsætning til koncerter
Teknik til konferencer
Teknik og lysopsætning til konferencer
VIS DIT BUDSKAB

Det første indtryk er vigtigt. Men hvad med resten?

Hvad enten du har inviteret til konference, fest eller et mindre møde, er det vigtigt, at dit budskab når ud til deltagerne. Men det kan være svært at fastholde fokus, især sidst på dagen. Derfor arbejder vi med avancerede billedløsninger, der underbygger dit budskab.

I Roskilde Kongrescenter er alle lærreder i 16:9 eller 16:10 format, bedre kendt som widescreen. Har du ikke dine præsentationer – fx PowerPoint™ eller Keynote™ – i 16:9 format, er det ikke en hindring for at vælge et bredere lærred. De fleste præsentationer kan rettes til. Kontakt os og hør nærmere.

Har du inviteret til større arrangementer, anbefaler vi en kameraløsning, så også deltagerne bagerst i salen kan følge med og holde fokus.

LYS

Vores tekniske team er dygtige til mange forskellige lysopsætninger og installationer. De sørger desuden for teknikken ved events og koncerter i huset. Nedenfor ses et lille udpluk af nogle af vores løsninger med lys.