• Herobanner BG

DE GODE HISTORIER - ET LIV MED FODBOLD

TIRSDAG D. 1. APRIL 2025, KL. 19:00

335 KR.

(bagerste del af tribune) + gebyr 10 kr.

355 KR.

(gulv og forreste del af tribune) + gebyr 10 kr.

(Nummererede siddepladser)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Tirsdag d. 1. april 2025
Kl. 19:00 til 21:00

(Dørene åbner kl. 18:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

MOD TIL

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

FOREDRAG MED FRANK ARNESEN & SØREN LERBY: DE GODE HISTORIER - ET LIV MED FODBOLD

De har begejstret med meget mere end deres fodbold. De var toppen på det landshold, der blev ét af Europas bedste, og de tændte dynamitten på 80ernes succeshold.

Søren Lerby og Frank Arnesen har stadig så meget at fortælle fra dengang de som teenagedrenge tog ud i den store fodboldverden og blev stjerner i de største klubber. De har anekdoter og fortællinger fra fodboldens kulisse - historier der aldrig er fortalt før. Og de gør det med deres smittende humør.

De giver også et indblik i særlige dele af fodboldens hjørner. Om den sportslige og økonomiske magt. Om fodbold dengang og nu. Historier der vil overraske - og brede smil ud.

Om hvorfor Frank Arnesen blev sammenlignet med Mick Jagger og om Søren Lerby der spillede uden benskinner, så hans mor kunne genkende ham på TV.

De kan simpelthen ikke lade være - de er ganske enkelt enestående. Man bliver bare revet med. Et par charmerende drengerøve, der har så meget på hjertet.

Mød dem live når de i showet interviewes af Flemming Toft

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I