OM OS
Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena er et moderne messe- og konferencecenter, der ligger centralt i Roskilde ca. 30 minutter fra København. Hos os betyder et vellykket arrangement glade og tilfredse gæster. Det kræver, at en lang række detaljer falder på plads, og derfor forsøger vi altid at tilpasse indholdet, så det er perfekt afstemt. Vi gør altid vores bedste for, at vores gæster føler sig tilpas, og at deres ønsker og behov bliver tilgodeset.
Vision

Livet består af en masse oplevelser. De fleste af dem husker vi ikke, men nogle af dem glemmer vi aldrig. Vores første medalje, vores første koncert og vores første optræden – for blot at nævne nogle.

I Roskilde Kongrescenter er vi til for de store oplevelser. Vi sikrer, at du kan stå på et podium, når du får din medalje, at du kan høre dit idol klart og tydeligt, og at alle kan se dig, når du danser.

Vi brænder nemlig for at skabe de perfekte rammer om store oplevelser.

Mission

Vi ønsker at tilbyde borgerne i Roskilde og Region Sjælland flere store oplevelser inden for kultur, idræt og konferencer.

Vores hus skal danne rammen om velbesøgte arrangementer, og vores gæster skal mødes af høj kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Vi ønsker derved at bidrage til kommunens mål for branding af Roskilde.

Vi arbejder ud fra værdierne: kvalitetsbevidst, serviceorienteret, engageret og tidssvarende.

  • Vi er handicap-tilgængelige

  • 750 gratis parkeringspladser

  • Gratis wifi i hele huset

  • Plads til 1800 spisende gæster i restauranten