PRAKTISK INFORMATION

SE DESUDEN SPØRGSMÅL OG SVAR NEDERST PÅ SIDEN

GLEMTE SAGER

Har du glemt noget hos os?

Vi opbevarer tøj, smykker, nøgler, cykelhjelme og alle andre personlige ejendele, der bliver fundet og indleveret hos os. Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi og høre, om vi har det, du savner.

PARKERING OG INDGANG

Vi har 750 gratis p-pladser.

Der er to hovedindgange – en i Foyer øst og en i Foyer vest. Du kan køre bilen helt hen til indgangen ved Foyer øst, så transporten er kortest mulig. Vi har automatisk døråbner ved indgangen.

HANDICAP-FORHOLD

Vi har indrettet Roskilde Kongrescenter, så det er let for alle at benytte vores faciliteter. Det gælder naturligvis også gæster med kørestole. Vi har to handicaptoiletter i stueplan og to på 1. sal. Alle har monteret særlige håndtag.

INGEN OVERNATNING

Vi kan desværre ikke tilbyde overnatningsmulighed i kongrescenteret. Men vores centrale placering i Roskilde gør, at mange af byens hoteller er i gå-afstand. Vi hjælper gerne med at give et overblik over byens hoteller.

HJERTESTARTER

Der er opsat en hjertestarter ved hovedindgangen over for receptionen.

RYGNING FORBUDT

Det er ikke tilladt at ryge indenfor hos Roskilde Kongrescenter.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på 46 35 40 72
Shows og billetter

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Billetter til foredrag, koncerter og shows håndteres af vores samarbejdspartner på det konkrete event. Det er dem, du skal tage fat i med spørgsmål til mulighederne for at ændre dine billetter. Det kan vi ikke ændre herfra.

På vores hjemmeside under det konkrete show kan du se, hvem der er arrangør.

Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af aflysning – dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet.

Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske.

Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag.

Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er der bar?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser.

Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid.

Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Har I plads til kørestolsbrugere?

Vi har altid et antal pladser reserveret til kørestolsbrugere.

Hvis arrangementet er med nummererede siddepladser, kan du typisk selv vælge en handicapplads, når du bestiller online. Ellers kan du altid tage kontakt til billetdistributøren på det konkrete arrangement og høre om mulighederne for at få en handicapvenlig plads.

Er det muligt at få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Møder, konferencer og messer

Hvor stort er Roskilde Kongrescenter?

Vi har i alt 13.500 m2 til rådighed, som bl.a. omfatter 4 store sale og haller, 6 mødelokaler, 2 grupperum, en restaurant og et loungeområde. Tre af vores sale har fleksible tribuner, og i den største har vi plads til op til 2.488 siddende eller 3.500 stående gæster.

Lokalerne giver stor fleksibilitet, når du skal holde alt fra mindre møder og kurser til konferencer, messer, fester og events. Vi rådgiver gerne om mulighederne og hjælper med at finde den bedste løsning til dine behov.

Se detaljerede specifikationer for de enkelte mødelokaler og grupperum i vores lokaleoversigt.

Hvor mange gæster har I plads til?

Vores største sal har plads til 2.488 siddende og 3.500 stående gæster.

Hvem kan leje lokaler?

Alle kan leje lokaler og sale hos os.
Er du interesseret i at få et tilbud, så kontakt os på telefon nr. 4635 4072 eller skriv os en mail med din forespørgsel: info@rkic.dk

Generelt

Hvornår har restauranten åbent?

Vores restaurant har åbent efter aftale i forbindelse med arrangementer i Roskilde Kongrescenter. Hold blandt andet øje med vores lækre showmenuer, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder dem sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler at bestille i god tid for at sikre dig en plads.

Kan jeg hæve og veksle penge?

Vi har som udgangspunkt ikke hæveautomater i Roskilde Kongrescenter og kan desværre ikke tilbyde at veksle, da vores reception er kontantløs. Til gengæld kan du betale med dankort og/eller MobilePay til de fleste arrangementer.

Er der mulighed for overnatning?

Vi har desværre ikke overnatningsmuligheder i kongrescentret. Men vi ligger tæt på flere af byens hoteller, så du kan booke værelser i nærheden.

Vi hjælper gerne med at give et overblik over byens hoteller.