• Herobanner BG

CARPARK NORTH

FREDAG 22. MARTS 2023, KL. 21:00

380 KR.

inkl. gebyr

(Unummererede stå- & siddepladser i Sal A)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Fredag d. 22. marts 2024
Kl. 21:00 - 23:00

(Dørene åbner kl. 20:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Gimle & Roskilde Kongrescenter

DEL MED DINE VENNER

CARPARK NORTH REJSER SIG PÅ NY!

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og nu deler de danske rock-giganter endelig første udspil fra hvad der i 2024 bliver Carpark Norths 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år.

Og selvom det er seks år siden det himmelstræbende ’HOPE’-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som ’Moments’, ’Hopefully We'll Never Know’ og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, ’Vi Kommer Alle Et Sted Fra’, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten. Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’Save Me From Myself’, ’32’ og ’Transparent & Glasslike’.

Faktum er, at det nye Carpark-album vil se dagens lys i 2024 med ’If I Were Your King’ som første single 6. oktober, hvor billetterne til en landsdækkende Carpark North Live 2024 forårstour også går i salg!

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere i Roskilde Kongrescenter?

Roskilde Kongrescenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement.

Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet.

Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske.

Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag.

Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er der bar?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser.

Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid.

Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Er det muligt at få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I