• Herobanner BG

QUEEN MACHINE 2023

FREDAG 1. DECEMBER 2023, KL. 21:00

330 KR.

inkl. gebyr

(Stående koncert)

Køb billet

Tid

Fredag d. 1. december 2023
Kl. 21:00 - 23:00

(Dørene åbner kl. 20:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Gimle & Roskilde Kongres- og Idrætscenter

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

OPLEV EUROPAS BEDSTE HYLDEST TIL QUEEN

I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige (og majestætiske) hits.

Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle. Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love. En koncert med Queen Machine er et musikalsk festfyrværkeri, der bader publikum i musikalsk kærlighed til Queen.

Det Queen’ske univers, som Queen Machine bevæger sig i, fyldes hver aften med et imponerende lysshow og mange spektakulære kostumeskift. Deres professionalisme og dedikation er så smittende, at man ikke kan andet end at overgive sig og lade sig forføre. Ingen bør gå glip af sådan en fest.

Queens sange fremføres med kærlighed, respekt og ikke mindst power af det sublime band, og arven efter legendariske Freddie Mercury løftes af karismatiske og storsyngende Bjarke Baisner.

BLIV BLÆST BAGOVER AF QUEEN MACHINE, DER SPILLER UDSOLGTE KONCERTER OVERALT

Queen Machine har spillet mere end 600 koncerter og har turneret i både USA og Europa. I Danmark har de spillet på et utal af scener landet over – altid med et aftryk af eufori hos publikum. I 2022 turnerede bandet både i Danmark, Sverige, Monaco og Storbritannien. I London spillede de på Eventim Apollo (tidligere Hammersmith Apollo), hvor Queen selv spillede 8 gange. Denne symfoniske koncert blev afholdt sammen med London Symphonic Rock Orchestra og West End-stjernen Kerry Ellis. Kerry Ellis medvirkede i den originale opsætning til Queen-musicalen ”We Will Rock You”, og efterfølgende har indspillet og turneret med Brian May fra Queen.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

’DON’T STOP ME NOW’ FACTS OM QUEEN MACHINE

  • har spillet mere end 600 koncerter

  • har turneret i USA, England, Skotland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Norge, Sverige og Danmark

  • har spillet flere gange på Bøgescenerne på SMUKFEST ved Skanderborg med plads til 40.000 gæster.

  • har stået på scenen med London Symphonic Rock Orchestra og Sønderjyllands Symfoniorkester

  • har mere end 1 million views på Youtube

  • har spillet i Eventim Apollo i London (tidl. Hammersmith Apollo) hvor Queen selv spillede 8 gange

  • har indspillet og turneret med Brian May fra Queen

Køb billet
Queen Machine 2023 1348 X 1440 Px Queen Machine 2023 1348 X 1440 Px

"THE BEST QUEEN TRIBUTE BAND"

“Quite simply one of THE best Queen tribute band we have ever had at any of our events – don’t miss them.”

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I