• Herobanner BG

SAMMEN I TAKT: CANDY-FLOSS KONCERT + DJ

TIRSDAG D. 28. NOVEMBER, KL. 17:30

Delvist siddende og stående koncert

GRATIS

Alle er velkomne!

Bestil billet

Tid

Tirsdag d. 28. november 2023
Kl. 17:30 - 20:00

(Dørene åbner kl. 17:30)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Sammen i takt

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

SAMMEN I TAKT: CANDY-FLOSS KONCERT + DJ

Vær med til at skabe en mindeværdig aften med musikalsk glæde og fællesskab. Vi har skabt en tryg og tilgængelig koncertoplevelse, hvor Candyfloss ville komme og optræde. Glæd dig til en aften med musik, samhørighed og smil.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er stolt over at annoncere vores kommende samarbejde med initiativet 'Sammen i Takt' i forbindelse med en enestående musikbegivenhed.

'Sammen i Takt' er en dedikeret gruppe af unge studerende, der brænder for at skabe en inkluderende musikoplevelse for alle borgere. Deres mission er at skabe et trygt og tilgængeligt rum for musikelskere med særlige behov, og vi er glade for at være en del af denne spændende begivenhed.

Den kommende koncert vil præsentere det unikke Candyfloss-band, der består af talentfulde musikere med udviklingshæmninger. 'Sammen i Takt' har skabt et særligt koncept, der sikrer, at alle gæster kan nyde musikken i en inkluderende atmosfære. Vi er begejstrede for at lægge rum til denne begivenhed og støtte deres vision om at skabe en meningsfuld og mindeværdig musikoplevelse for vores fællesskab.

Arrangøren Sammen i Takt glæder sig til at skabe et tilgængeligt rum, der imødekommer behovene hos alle gæster, at alle deltagere kan nyde en aften fyldt med musik, samhørighed og fællesskab. Deltag i os for en uforglemmelig musikoplevelse, der hylder mangfoldighed og inklusion.

Vi glæder os til at byde alle musikelskere velkommen til en aften med musik og fællesskab.

Eventet er gratis, og det eneste der kræves, er en tilmelding.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Kan jeg oplade min elbil ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Gæster i Roskildes store sport- og konferencecenter har nem og hurtig adgang til opladning af deres elbiler. På parkeringspladsen bag Roskilde Kongres- og Idrætscenter er der nemlig blevet etableret i alt 20 ladepunkter, herunder 16 almindelige og 4 lynladeudtag.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I