• Herobanner BG

WANNABE - THE SPICE GIRLS SHOW

LØRDAG 16. MARTS 2024, KL. 20:00

375 KR.

inkl. gebyr

(Stående koncert)

Køb billet Se aftenens showmenu

Tid

Lørdag d. 16. marts 2024
Kl. 20:00 - 22:10

(Dørene åbner kl. 19:00)

Sted

Sal A
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Winkler Productions ApS

DEL MED DINE VENNER

OPLEV WANNABE – THE SPICE GIRLS SHOW I ROSKILDE

WANNABE – The Spice Girls Show, hylde Spice Girls-generationen, girl-power og den tids bragende accept af forskelligheder i en unik koncertoplevelse med de største hits og momenter fra Spice Girls-tiden. Showet ser frem mod en Danmarksturné, hvor teamet bag showet med stolthed og stor spænding glæder sig til at byde Danmarks Spice Girls-fans velkommen til et brag af en 90’er fest.

 

JUBILÆUMSÅRET FOR GRUPPEN

Hidtil har det endnu ikke været muligt for de danske Spice Girls-fans at synge med til de helt store hits ved nogen former for koncertoplevelse i Danmark, og det skal nu være fortid. Der er store ambitioner for show som crewet er klar til at levere i foråret 2024.

Et show der samtidig er jubilæumsåret for gruppens dannelse, da det i 2024 er 30 år siden, de ikoniske kvinder gik sammen. På scenen præsenteres håndplukkede, professionelle, danske performere, der alle har kastet deres kærlighed over Spice Girls og ikke mindst rollerne som Ginger, Sporty, Baby, Posh og Scary.

 

GINGER SPICE

Tara Toya

Tara er fra København og er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2012). Hun er mest kendt for at stå på de store musicalscener i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i forestillinger som Mamma Mia, Flashdance, Tarzan, Spamalot og Grease.

SCARY SPICE

Jasmine Gordon

Jasmine er opvokset i Århus og uddannet fra Northern School of Contemporary Dance, hvor hun har en BPA (hons) in Contemporary Dance (2018), samt en MA in Contemporary Dance Performance (2019). Hun har medvirket i mange danseforestillinger heriblandt The Danish Girl, Sandmanden og PUNK – A Rebel Never Dies.

SPORTY SPICE

Miriam Winkler Hansen

Miriam er fra Tønder og er musical – og showuddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2017). Hun er primært kendt fra de udenlandske scener i både Tyrkiet, Spanien, og Sverige, hvor hun har optrådt som både showartist, sanger og danser. Hun har medvirket i musicalen Bad Girls i rollen som Julie, og senest som sanger og showartist på M/S Trubaduren og M/S Medvind i Göteborg.

BABY SPICE

Anna Jørgensen Kaack

Anna er født og opvokset i Aabenraa, og er uddannet fra Det Danske Musical Akademi (2015). Hun har medvirket i forestillinger og shows i både Danmark og Tyskland, hvor du måske har oplevet hende i musicals som Mamma Mia, Hairspray eller Young Frankenstein.

POSH SPICE

Rikke Lillevang

Rikke er født og opvokset på Fyn, og er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia (2017) og bor nu i København. Hun har bl.a. medvirket i musicals som Den Skaldede Frisør ved The One and Only Company, Evita på Aarhus Teater, og Shu-bi-dua The Musical ved Lion Musicals/Fredericia Musicalteater. 

FACTS OM SPICE GIRLS

  • Gruppen blev dannet i 1994

  • Gruppen bestod af: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham

  • Spice Girls er officielt det største og bedst sælgende pigeband nogensinde

  • Har solgt over 85 millioner plader verden over

  • Debutsingle fra 1996 hed Wannabe

Køb billet
Wannabe The Spice Girls Show 708 X 872 Px Wannabe The Spice Girls Show 1348 X 1440 Px

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I