• Herobanner BG

DANSK PATCHWORK TRÆF 2023

LØRDAG OG SØNDAG D. 26. - 27. AUGUST 2023

Ikke-medlemmer skal købe billet i døren. Medlemmer kan købe billet på patchwork.dk

100 KR.

For ikke-medlemmer

85 KR.

For medlemmer

(Børn og unge indtil 18 år har gratis adgang – dog ifølge en voksen)

Om årets træf

Tid

Lørdag d. 26. august 2023, kl. 9:00-17:00
Søndag d. 27. august 2023, kl. 9:00-16:00

Sted

Hal D
Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

750 gratis parkeringspladser

Arrangør

Dansk Patchwork Forening

DEL OPLEVELSEN MED DINE VENNER

KOM TIL FESTLIGE PATCHWORKDAGE I ROSKILDE!

DANSK PATCHWORK TRÆF 2023

På årets træf kan du som altid forvente flotte udstillinger, spændende butikker, masser af inspiration og glad samvær med andre patchworkere.

Butikkerne vil bugne af stof, mønstre og tilbehør og byde på mange demoer i løbet af weekenden. Du kan nyde og finde inspiration i de mange udstillinger. Der er grobund for dejligt samvær med dine syveninder og for at møde nye.

Til træffet i Roskilde har DPF i år lejet den store hal D. Det betyder, at alle butikker og udstillinger vil være samlet i en hal uden opdeling eller gennemgang. Du kan således være sikker på at få det hele med - alle butikker, hele udstillingen og alle demoer.

Glæd dig!

PRAKTISK INFORMATION

Prisen for en træfbillet for medlemmer er 85 kr. Hvis du tilmelder dig online får du en lille goodie bag. For ikke-medlemmer er prisen 100 kr. Børn og unge indtil 18 år har gratis adgang – dog ifølge en voksen.

Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at købe mad og drikke på træfdagene i åbningstiden.

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE

FAQ Spørgsmål og svar til arrangementer i Roskilde Kongrescenter FEST Tile Item 1 Large PC 1348 X 1440 Px

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL OPLEVELSER

Er det muligt at parkere ved Roskilde Kongres- og Idrætscenter?

Roskilde Kongres- og Idrætscenter har 750 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Kan jeg bytte eller returnere billetter til jeres koncerter, shows og foredrag?

Spørgsmål om billetter til foredrag, koncerter og shows skal rettes til arrangøren. Under det pågældende arrangement på hjemmesiden, kan du se, hvem der er arrangør af det pågældende arrangement. Som udgangspunkt får du selvfølgelig altid refunderet billetprisen i tilfælde af en aflysning - dog ikke eventuelle billetgebyrer.

Er der garderobe?

Vi har altid garderobe i forbindelse med foredrag, koncerter og shows. Bemærk dog, at den ikke altid er bemandet. Ved bemandet garderobe er prisen kr. 20,- pr. jakke, frakke eller taske. Ubemandet garderobe er gratis, men bruges på eget ansvar.

Kan jeg spise i restauranten før et show?

Vores restaurant tilbyder typisk en lækker, sæsonbestemt showmenu i forbindelse med vores arrangementer. Hold derfor øje, når du køber billet til vores koncerter, shows og foredrag. Du finder showmenuerne sammen med beskrivelserne af arrangementerne her på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid for at sikre dig en plads.

Er det muligt at købe drikkevarer?

I forbindelse med foredrag, koncerter og shows åbner vi en bar uden for showsalen. Her kan du købe et udvalg af øl, vin og vand før showet samt i eventuelle pauser. Baren åbner typisk 1 time før showet, så kom bare i god tid. Du kan betale kontant, med dankort og via MobilePay.

Kan jeg få få en handicapledsager med gratis?

Til langt de fleste arrangementer kan handicappede gæster tage en ledsager med gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Du er altid velkommen til at kontakte billetudbyderen og forhøre dig om mulighederne i forbindelse med et konkret arrangement.

Se alle vores spørgsmål og svar

MÅSKE KUNNE DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I