MESSER

Hos Roskilde Kongrescenter tror vi på, at oplevelser skal samle folk – og det kommer i høj grad til udtryk, når vi afholder messer.

Vi byder dig velkommen i et moderne og fleksibelt messecenter, hvor vi kan skabe de rette rammer til dine behov. Uanset om det drejer sig om en mindre udstilling eller den helt store messe, sørger vi for, at rammerne tilpasses dine ønsker – og ikke omvendt. På den måde sikrer vi, at messen bliver en god oplevelse – både for arrangør, udstiller og ikke mindst de mange gæster. Vi tror nemlig på, at det er helhedsindtrykket, der skaber succesoplevelsen.

MESSER PÅ DINE VILKÅR

Vi ved, at alle mennesker er forskellige – og det samme er arrangementer. Uanset om du skal afholde fag- eller publikumsmesse, hjælper vi dig gerne med at skabe sammenhæng og rød tråd i messen. Vi starter altid med at stille spørgsmål for at få den gode samtale i gang: Hvad ønsker du at få ud af messen? Når først vi har defineret et klart formål, arbejder vi målrettet på at skabe den sammenhæng, der giver den gode oplevelse. Det inkluderer alt fra indretning af stande og udsmykning til IT-løsninger og forplejning – og alt derimellem. Med andre ord tager vi hånd om processen fra start til slut, så de enkelte elementer til sidst går op i en højere enhed.
Messer i Sal D i Roskilde Kongrescenter
Messecenter Sjælland Sal D 3

DYGTIGE MESSEARRANGØRER OG ERFARNE KOORDINATORER

Hos Roskilde Kongrescenter gør vi det, vi er bedst til – det giver nemlig plads til, at du kan gøre det samme. At arrangere og afholde messer er en naturlig del af vores hverdag, og selvom vi ved, det er en titel, der forpligter, er vi ikke bange for at kalde os eksperter på området. Vores dygtige messearrangører og samarbejdspartnere ved nemlig lige præcis, hvad der skal til for at skabe den gode messeoplevelse.

Er du selv messearrangører, og kunne du tænke dig at afholde din messe hos os, står vi klar med et team af erfarne og dygtige koordinatorer og eksekveringsfolk, som vil hjælpe med processen. Vi sørger for, at du får en personlig rådgiver tilknyttet, så du altid har et velkendt ansigt at gå til, når spørgsmålene dukker op.

Hvis du ved første øjekast ikke kan finde det, du søger, så tag endelig fat i os alligevel. Vi er nytænkende og altid klar på en kreativ brainstorm, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig.

HVEM KAN LEJE LOKALERNE

Alle kan leje vores sale og lokaler. Er du interesseret i at få et tilbud eller har du spørgsmål, så er vi altid kun et opkald eller en mail væk.

OVERNATNING

En messe kan sagtens vare flere dage, og hvis nogle af deltagerne kommer langvejs fra eller bare godt kan lide at være tidligt på færde, kan det være rart med et sted at overnatte nær messen. Med en beliggenhed tæt på Roskilde centrum er det nemt at booke overnatning i nærheden af messen. Vi kender byen og hjælper gerne med et overblik over hvilke hoteller, der gør det nemt at komme til og fra messen.
Messecenter i Roskilde
OVERSIGT

HUSETS STØRRELSE

Huset har flere forskellige sale der er velegnet til messer som i alt bliver til mere end 6.500 m2. Alt indrettes efter jeres ønsker og vi sørger for de optimale betingelser for et velafviklet arrangement.

 

Sal A                                               802 m2

Sal B                                               985 m2

Sal C                                            1.936 m2

Sal D                                            2.600 m2

Vandrehallen                                 235 m2