• Herobanner BG

300 BØRN SYNGER SHAKA LOVELESS

af

Med Shaka Loveless' "Dans Din Idiot" fik børnekor fra hele Sjælland en tætpakket sal i Roskilde Kongres- og Idrætscenter til at vippe med fødderne. Fredag op til påske samlede Børnekorforeningen otte børnekor eller næsten 300 skoleelever til en fælles sang- og koroplevelse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Fredag den 8. april 2022 genlød Roskilde Kongres- og Idrætscenter af musik, sang og glade børnestemmer. Fra morgenstunden indtog en skøn horde af børn fra både lokale og regionale skoler nemlig vores smukke Sal A, hvor husets miniflygel i dagens anledning havde fået en æresplads.

De næsten 300 børn fra 2. til 5. klasse kom fra hele Sjælland, blandt andet fra Østervangsskolen, Roskilde Lille Skole og Skt. Josefs Skole i Roskilde Kommune, Borup Skole i Køge Kommune, Musisk Skole i Kalundborg Kommune samt Taastrup Realskole i Høje-Taastrup Kommune.

Børnene brugte deres sidste skoledag før påske på at opleve glæden ved at synge sammen i et stort kor og øve sig til den store finale om eftermiddagen, hvor der det fine arrangement kulminerede med en glad og livsbekræftende koncert for forældre, søskende og indbudte gæster.

Det herlige børnekor blev akkompagneret af Christian Steen Noringriis på flygel og dagens korleder og musiske kunstner Siri Myggen.

Bag dagens fine arrangement står Børnekorforening anført af Annebeth Kuhlager, Lene Christophersen og Anna Bondo Nielsen.

Dagens koncert sluttede af med, at det store børnekor sang »Dans Din Idiot« af Shaka Loveless. Og vi var bestemt flere, der ikke kunne holde fødderne i ro.

OM BØRNEKORFORENINGEN

Børnekorforeningen er en frivillig forening af musiklærere, som ønsker at skabe fælles kor-oplevelser for børn. Hvert år afholder foreningen et Børnekorstævne for 2. - 5. kl. og en Sangworkshop for 6. - 10. kl. for sjællandske skoler.  Det koster kr. 300,- pr. skole årligt at være medlem af Børnekorforeningen.

DEL NYHEDER MED DINE VENNER

HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES NYHEDER