• Herobanner BG

NYE SPISEOPLEVELSER FOR GÆSTER I VORES HUS

af

EN NY OG MERE BÆREDYGTIG ÆRA FOR VORES RESTAURANT OG CAFÉ

Roskilde Kongres- & Idrætscenter er stolte af at kunne annoncere en spændende nyhed: Efter over 15 år med samme forpagter, er det blevet tid til et skift. Den 1. juli 2024 overgår vores restaurant og café til ny forpagter, som bringer friske idéer og fornyet energi til spiseoplevelser i vores store konferencecenter.

FARVEL MED VEMOD

Det er med vemod og stor taknemmelighed, at vi siger farvel til vores gamle forpagtere, som gennem næsten to årtier har skabt gode madoplevelser for vores gæster. Deres dedikation og engagement har været en stor del af vores succes, og vi ønsker dem alt det bedste i deres fremtidige bestræbelser.

Ærtesalat, Grønne Druer, Sure Æbler Og Valnødder 696 X 854 Px

EN TRANSPARENT UDBUDSPROCES

For at sikre den bedst mulige fremtid for vores restaurant og café, har vi gennemført en grundig og transparent udbudsproces. Vi modtog flere kvalificerede bud fra forskellige potentielle forpagtere. Efter en nøje vurdering af alle kandidater, valgte vi en ny forpagter, som vi mener bedst kan videreføre og forbedre de kulinariske oplevelser, vores gæster forventer.

EN VISION FOR FREMTIDEN

Vores mål med denne forpagtningsaftale er at skabe en restaurant og café, der ikke blot lever op til, men overgår gæsternes forventninger. Vi ønsker at tilbyde en kulinarisk oplevelse, der matcher vores profil og identitet, og samtidig tiltrækker nye målgrupper og kunder. Det er essentielt for os, at alle husets gæster får en fremragende oplevelse, uanset om de er her for en konference, et sportsarrangement eller en anden aktivitet.


Den nye forpagter vil arbejde tæt sammen med Roskilde Kongres- & Idrætscenter for at sikre en balance mellem høj kvalitet, friske råvarer og et rimeligt prisniveau. Det er vores ambition at tilbyde et højt serviceniveau til alle besøgende, så alle føler sig velkomne og godt behandlet.

Efterårsbuffet Brød Og Smør 696 X 854 Px

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED OG INNOVATION

Vi har lagt vægt på at vælge en forpagter, der deler vores værdier omkring bæredygtighed og innovation. Vores nye samarbejdspartner vil sikre, at vores gæster får madtilbud, der tager miljø, mennesker og samfund alvorligt. Dette partnerskab vil fremme en bæredygtig tilgang til gastronomi, som både vi og vores gæster kan være stolte af.

FORPLIGTELSE TIL KVALITET, FLEKSIBILITET OG SERVICE

Fra dag ét vil vores nye forpagter differentiere sortimenter ud fra tydelige koncepter og målgrupper, og tilbyde supplerende løsninger, der tilgodeser den enkelte gæst udover måltidet her og nu.

Også fremover vil vores restaurant og café levere mad og drikke til størstedelen af vores arrangementer og aktiviteter, med et særligt fokus på høj kvalitet og god service. Caféen vil fortsat være åben for idrætsudøvere og øvrige gæster, og vil tilpasse sine åbningstider efter behov. Til gengæld kan vores gæster glæde sig til nye og innovative madkoncepter, der giver vores gæster en varieret og spændende madoplevelse.

EN LYS FREMTID

Denne forpagtningsaftale markerer begyndelsen på en ny æra for restaurant og café i Roskilde Kongres- & Idrætscenter. Vi ser frem til at byde velkommen til vores gæster i nyrenoverede lokaler og tilbyde dem en gastronomisk oplevelse, der lever op til deres forventninger og mere til.

Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for flere opdateringer om vores nye forpagter og de spændende ændringer, der er på vej.

Vi glæder os til at tage hul på dette nye kapitel sammen med jer!

DEL NYHEDEN MED DINE VENNER

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE