• Herobanner BG

INDENDØRS LEGELAND FOR
DE MINDSTE

af

BESØG I VINTERFERIEN AF DANSKE OG UKRAINSKE BØRNEFAMILIER

De seneste tre dage har duften af popkorn og lyden af lyse børnestemmer skabt ekstra store smil hos personalet i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. I anledning af vinterferien valgte vi nemlig midlertidigt at omdanne dele af vores store hus til et over 1.000 m² stort indendørs legemekka.

Det store hoppe-legeland for børn i alderen 2 til 10 år havde officielt åbent to gange dagligt mandag og tirsdag den 20. og 21. februar. Ganske uofficielt og uden beregning åbnede vi dog allerede dagen forinden. Her fik ukrainske børnefamilier mulighed for at koble lidt af og - i det mindste kortvarigt - sætte tanker om krigen derhjemme på hold.

Alle tre dage stod hoppeborgene og -puderne tæt, og flere hundrede glade børn på strømpesokker kastede sig over alt fra oppustelige heste og fedtmulesko til minigolf, basket race og meget andet. I den tilstødende foyer var der indrettet både café og et tumlingeområde for de mindste søskende. Udover en chance for at hvile fødderne bød caféen også på iskolde slush-ice og mulighed for at tanke energidepoterne op med toast eller popkorn – og selvfølgelig rygende varm kaffe til de voksne.

’Hop & Leg i vinterferien er det seneste skud på stammen af egenproducerede events i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Storekugler.dk stillede med mandskab og legegrej, og sammen gav vi lokale børnefamilier en mulighed for at få pulsen op og træne lattermusklerne’ fortæller eventkoordinatorelev i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Fie Niclasen.

’At vi på den måde kunne gøre lidt ekstra for lokalområdet og samtidig tilbyde et par timer i et trygt legemiljø for ukrainske børn, gør kun Hop & Leg endnu mere specielt for os alle sammen’ fortsætter Fie.

Udover Hop & Leg har Roskilde Kongres- og Idrætscenter allerede flere andre børnearrangementer på programmet dette forår. i løbet af foråret får vi fx besøg af Onkel Reje, og til maj åbner vi dørene for et forrygende MGP Gallashow med alle de nye, dygtige MGP-stjerner.

DEL NYHED MED DINE VENNER

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE