• Herobanner BG

ÅRETS ERHVERVSPROFIL 2020

af

Roskilde Kongres- og Idrætscenter er ’årets erhvervsprofil’ i 2020-udgaven af det næsten 100 år gamle magasin ’Jul i Roskilde’.

I en række spændende og relevante artikler i bladet, kan du bl.a. læse mere om vores arbejde med FN’s Verdensmål og hvordan vi aktivt bidrager og understøtter udviklingen i lokalsamfundet. Direktør René La Cour Sell fortæller desuden lidt om, hvordan kongrescentret navigerer i den usikkerhed, som Corona-epidemien har skabt. Magasinets flotte forside prydes, på smukkeste vis, af kvindeskulpturen ’Birgit’, der står i glasgangen i Roskilde Kongrescenter. I dagens anledning og tidens ånd har ’Birgit’ mundbind på.

‘Jul i Roskilde 2020’ kan læses her.

Normalt fejres udgivelsen af ’Jul i Roskilde’ ved et hyggeligt arrangement med netværk, taler og lækkerier fra og for byens aktører. Vi havde glædet os til arrangementet, som selvfølgelig skulle have fundet sted her hos os i Roskilde Kongrescenter.

I disse Coronatider blev det dog hurtigt klart, at det slet ikke var muligt at samles så mange på en forsvarlig måde.

UDGIVELSESRECEPTION – CORONA STYLE

I stedet for valgte vores direktør René La Cour Sell at fejre lanceringen af magasinet ’Jul i Roskilde 2020’ sammen med Roskildes borgmester Tomas Breddam og direktør Marianne Depping fra Grønager Grafisk. Det blev til lidt julehygge – selvfølgelig med behørig afstand – efterfulgt af en unik rundvisning bag kulisserne i Roskilde Kongrescenter.

Hele seancen er blevet foreviget på video og du kan nu se lanceringen med tilhørende taler fra både borgmesteren og de to øvrige deltagere. Samtidig har du mulighed for at komme med på en Corona-sikret, virtuel rundvisning i Roskilde Kongrescenter. Herunder kan du finde billeder fra optagelserne og selve videoen med både taler og guidet rundvisning ved direktør René La Cour Sell.

Tak til borgmester Tomas Breddam og direktør Marianne Depping for besøget og til Lasse Peter Nielsen og Tim Sahlberg fra Muvifo Denmark for de flotte optagelser.

DEL MED DINE VENNER

HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES NYHEDER