• Herobanner BG

TESTKAPACITETEN UDVIDES I ROSKILDE

af

TESTCENTER I ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER ER LUKKET

Sidste dag med kviktest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter er søndag den 6. marts 2022. Dermed er det ikke længere muligt at blive hverken testet eller vaccineret for Covid-19 i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Besøg coronasmitte.dk for at finde mere information om dit nærmeste test- og vaccinationscenter.

I dag risikerer du lejlighedsvis at skulle vente rigtig længe på en hurtigtest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Derfor skaleres der nu kraftigt op på testindsatsen i kongrescenteret, som Falck står for. Det betyder flere testere, teststationer og kortere kø fra fredag morgen.

De sidste mange morgener har der været kø ude foran Roskilde Kongres- og Idrætscenter – naturligvis med behørig afstand. Køen bevæger sig kun ganske langsomt fremad og vokser samtidig bagtil, inden den forsvinder ind gennem hovedindgangen. Årsagen er – selvfølgelig – Coronavirus.

I Falcks testcenter i Roskilde Kongres- og idrætscenter kan du blive testet for Corona helt gratis og uden tidsbestilling. Det tilbud benytter rigtig mange borgere sig af hver eneste dag og testcenteret har derfor åbent fra kl. 8.00 til 20.00 alle ugens dage. Alligevel opstår der kø nogle morgener og igen i løbet af eftermiddagen. Når køen bliver rigtig lang, kan du risikere flere timers ventetid for at komme til hurtigtest.

Nu er der heldigvis gode nyheder til alle dem, som skal bruge et negativt testresultat inden påskefrokosten eller det længeventede besøg hos frisøren. Fra og med i morgen fredag den 26. marts 2021 får Falck nemlig yderligere 2 teststationer og tredobler dermed deres testkapacitet. Fremover vil der altså være flere testere, teststationer og kortere kø til hurtigtest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

– Vi kan se, at der især om morgenen og om aftenen er et meget stort antal borgere, der gerne vil hurtigtestes. Fra og med i morgen fredag udvides testkapaciteten med yderligere to stationer. Vi forventer fremover at kunne teste op til 2.200 borgere hver dag og dermed reducere ventetiden – kødannelser kan dog ikke fuldstændig undgås. siger Daniel Gertsen, områdeleder hos Falck Danmark A/S

DEL NYHEDEN MED DINE VENNER

HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES NYHEDER