FÅ DIN KVIKTEST I ROSKILDE KONGRES- OG IDRÆTSCENTER

af

FALCKS TESTCENTER ER LUKKET

Sidste dag med kviktest i Roskilde Kongres- og Idrætscenter er søndag den 6. marts 2022. Dermed er det ikke længere muligt at blive hverken testet eller vaccineret for Covid-19 i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Besøg coronasmitte.dk for at finde mere information om dit nærmeste test- og vaccinationscenter.

Falck foretager corona kviktest alle ugens dage i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Det er gratis at blive testet og der er ingen tidsbestilling.

Gennem en årrække har Roskilde Kongres- og Idrætscenter fungeret som Roskildes største samlingssted for kultur, idræt og erhverv – og det er vi naturligvis rigtig stolte af. Nu er badminton, foredrag og konferencer dog midlertidigt indstillet og i stedet for skiftet ud med screening, diagnostik og smitteopsporing.

Fredag den 11. december 2020 indgik regeringen og regionerne en aftale med Falck om 50.000 daglige hurtigtest for covid-19 til danskerne. I samme forbindelse oplyste Falck, at de vil åbne yderligere 36 testcentre landet over, så der maksimalt er en times kørsel uanset, hvor i Danmark du befinder sig.

Befinder du dig i eller omkring Roskilde, kan vi nu røbe, at det nu bliver nemmere – og forhåbentlig også en hel del hurtigere – at få udført en Coronatest.

Hen over weekenden faldt aftalen mellem Falck og Roskilde Kongres- og Idrætscenter nemlig på plads. Og som et af Falcks nyeste testcentre for covid-19, kan vi nu for alvor kalde os selv et multihus!

Kig forbi byens kongres- og Idrætscenter fra og med i dag onsdag den 16. december og få lavet en såkaldt lyntest for coronavirus. Testen er en næsepodning, der udføres af Falcks testmedarbejdere.

Det er gratis at blive testet og der er ingen tidsbestilling.

FAKTA
  • Falck forventer at kunne test omkring 1.000 mennesker dagligt i Roskilde Kongres- og Idrætscenter til at starte med.
  • Hurtigtesten er et supplement til PCR-test i det offentlige og er gratis for alle.
  • Børn fra 6 år og op efter kan blive testet i selskab med en voksen.
  • Sundhedsstyrelsen fraråder fortsat brugen af hurtigtest hos personer, der har symptomer eller er nære kontakter, da disse personer fortsat bør testes med PCR-test i offentligt regi.

DEL NYHED MED DINE VENNER

HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES NYHEDER